njihova sreća

Blanka i Ruben objavili prvu fotografiju svog sina

Dječak je rođen u KBC Split carskim rezom točno na 39. rođendan svoje mame, a ubrzo je otkriveno i neobično ime koje su mu roditelji dali.

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht prvi su put pokazali sina Monda, koji je na svijet stigao prije dva dana.

Dječak je rođen u KBC Split carskim rezom točno na 39. rođendan svoje mame, a ubrzo je otkriveno i neobično ime koje su mu roditelji dali.

Ruben je odmah na svoj profil na Instagramu dodao ime svog sina s plavim srcem te ikonom globusa koja znači da je Mondo sav njegov svijet!

Da čeka svoje prvo dijete poznata sportašica objavila je krajem svibnja, a tad je otkrila i da se udala za belgijskog sportskog novinara i voditelja Rubena Van Guchta. Vjenčanje su proslavili u uskom krugu najbližih osoba.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je pored fotografija sa svadbe.

Dotad se šuškalo da je u vezi s Rubenom, no oni to nisu htjeli potvrditi.

Belgijski mediji pisali su da je Ruben često putovao u Split, no on je demantirao da je to zbog Blanke.

"I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje ‘De Kleedkamera‘, to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve", tvrdio je.

Linker
13. travanj 2024 11:46