Zajedno na setu

Blagdansko izdanje: Heidi Klum i kći Leni snimile novu kampanju u donjem rublju

Majka i kći osvanule su i u novoj kampanju talijanskog brenda Intimissimi, a fotografijama i videom pohvalile su se na Instagramu.

Manekenka Heidi Klum pozirala je s kćeri Leni Klum za novu blagdansku kampanju talijanskog brenda za donje rublje Intimissimi. Tom prigodom pojavile su se u crvenom čipkastom rublju, pokazujući zadivljujuću ljepotu i nevjerojatnu sličnost. 50-godišnja Heidi nosila je crveni grudnjak i upečatljivo donje rublje s vrpcama, dok je njezina nasljednica,19-godišnja Leni, imala kombinaciju blago transparentnog crvenog grudnjaka i svilene dvodijelne pidžame. Leni je također isprobala crvenu i crnu čipkastu kombinaciju donjeg rublja i zadivila samopouzdanim nastupom.

Uz fotografije je snimljen i veseli video u kojem majka i kći razigrano skakuče okolo i otvaraju poklone. Obje su se pohvalile kampanjom na Instagramu te ponovno naišle na različita mišljenja. Dok su neki bili presretni što ih ponovno vide zajedno, drugi pratitelji su njihovu suradnju nazvali „jezivom” i „čudnom”.

„Fotografiranje s majkom u donjem rublju i dalje je čudno”, „Postoji nešto djetinje u kćeri zbog čega je ovo jezivo”, samo su neki od komentara kritičara. Ista stvar dogodila se i kada su predstavile svoje prijašnje suradnje za Intimissimi kampanju, međutim, Leni je već jednom rekla za Page Six da ne obraća previše pažnje na reakcije.

„Iskreno, nisam previše gledala reakcije. Općenito sam zadovoljna kampanjom i provela sam nevjerojatan dan s mamom. Mislim da su fotografije ispale sjajno i da smo se odlično zabavile”, objasnila je na Heidinoj zabavi za Noć vještica u listopadu 2022. godine.

Inače, Leni je kći talijanskog biznismena Flavia Baritorea, ali ju je Heidin bivši suprug, britanski glazbenik i producent, Seal posvojio kada je imala pet godina. Leni se okušala u modelingu i prije suradnje s majkom, pojavila se na pisti svjetski poznatog brenda Dolce & Gabbana i u kampanjama kao što su Dior Beauty i Fila.

Linker
22. travanj 2024 00:56