Novi problem

Bivši suprug Britney Spears zabio joj je nož u leđa: Pjevačici je jednom rečenicom slomio srce

U prvom javnom istupu nakon gotovo deset godina, Kevin Federline rekao je da ju sinovi izbjegavaju te da joj je skrbništvo njenog oca spasio život.

Nevolje s pohlepnim ocem koji je još uvijek pokušava povlačiti po sudu, nije jedini izazov s kojim se suočila Britney Spears. Bivši suprug pop pjevačice, nekadašnji plesač Kevin Federline, dao je opsežan intervju britanskim medijima i prvi put u gotovo deset godina, progovorio o njihovom odnosu nakon razvoda, zašto njezini sinovi nisu bili na vjenčanju sa Samom Asgharijem i što misli o 13-godišnjem konzervatoriju njenog oca Jamieja Spearsa.

Ono što je izjavio pjevačica je doživjela kao nož u leđa i izdaju. Strahovito je povrijedila izjava bivšeg kako su se njihovi sinovi Sean Preston (16) i Jayden (15) distancirali od nje i njezinog supruga vlastitom voljom, piše Daily Mail.

Vole svoju majku, ali ne sviđa im se kaos koji kao ju da okružuje i odlučili su se držati podalje.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nisu je posjetili iako je nedavno kupila vilu nedaleko od rezidencije u kojoj žive s ocem, njegovom (trećom) suprugom Victorijom Prince i njihovim kćerima Jordan te Payton. Vjenčali su se prije devet godina, žive povučeno, daleko od medija što se Britneyinim sinovima (stariji je počeo producirati glazbu i želi pohađati satove gitare, dok je Jayden pijanist) i te kako odgovara.

Tinejdžerima u srednjoj školi zacijelo nije lako: vršnjaci ih zacijelo zadirkuju kad njihova majka objavi novu poluobnaženu fotografiju. Mladićima to jako smeta, tvrdi Federline. Sve što je izjavio pjevačica bi nekako pregrmjela da njezin bivši nije rekao: "Mislim da ju je skrbništvo njezina oca Jamieja spasilo".

Britney se oglasila na društvenim mrežama objavom u kojoj kaže da joj je srce slomljeno, a dala im je sve. Nema sumnje da će, kad se dojmovi slegnu, štošta reći o toj temi.

Linker
20. travanj 2024 17:49