Pao je dogovor

Bivši partneri sporazumjeli su se da djeca odlaze s njom u Miami

Pregovori Shakire i Gerarda Piquea trajali su dvanaest sati sve dok on nije popustio jer mu je prijetila mučnom i dugom rastavom na sudu.

Čini se da su kolumbijska pop zvijezda Shakira i njen bivši partner, nedavno umirovljen branič "Barcelone" Gerard Pique, postigli dogovor o rastavi. Kamen spoticanja bili su njihovi maloljetni sinovi. Naime, pop zvijezda htjela je s dječacima otići u Miami (gdje ima vilu) i započeti novi život, ali Pique se žestoko opirao. Španjolski mediji javljaju da su se početkom ovog tjedna sastali s odvjetnicima u nekadašnjem obiteljskom domu u elitnoj četvrti Esplugues de Llobregatu, na periferiji Barcelone. Intenzivni ili bolje rečeno, žestoki pregovori trajali su čak dvanaest sati: Shakirini odvjetnici pritisnuli su Piqueove prijeteći dugim i mučnim sudskim postupkom o dodjeli punog skrbništva nad sinovima Milanom i Sashom, piše Daily Mail. Pjevačica je računala na to da je ona ta koja je ostavljena, a on taj koji ju je prevario.

image

Shakira i Piquet dok su bili sretni.

MP/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kad se spetljao sa sadašnjom djevojkom, 23-godišnjom Clarom Chijom Marti, nije previše razmišljao o tome što riskira. Shakirini odvjetnici to bi zacijelo iskoristili na sudu koliko god bio omiljen u Barceloni. Zato je nogometaš, koji se prošlog tjedna nenadano povukao iz nogomet premda ima ugovor s klubom do 2024., pristao na Shakirin zahtjev. Dogovorili su se da će dječaci provesti Božić u Barceloni (vjerojatno s ocem), a početkom iduće godine odlaze s majkom u Ameriku.

image

Pjevačica sa sinovima Milanom i Sashom.

MEGA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Nogometaš će preuzeti bolnu žrtvu kako dječaci ne bi proživljavali traumatičnu rastavu roditelja. Dogovoreno je da će viđati sinove kad god poželi, a troškove putovanja podjednako će snositi oboje", izjavili su njegovi odvjetnici.

Mnogi se pitaju čime će se Gerard Pique baviti nakon što je kopačke objesio o klin? Kako je prije rekao, posvetit će se businessu s tenisom i gradnji luksuznih hotela. Veza s dvanaest godina mlađom studenticom postaje ozbiljna. Prošlog tjedna, na oproštaju od kluba, razmjenjivali su nježnosti pred snimateljima koji nisu mogli vjerovati svojoj sreći zbog "ulova".

Nikoga ne bi iznenadilo da zaprosi Claru, dok Shakira više ne želi biti u njegovoj blizini. S njim se "oprostila" u novoj pjesmi Monotonia kojom obara rekorde. "Iščupao si mi srce i bacio ga u smeće", zapjevala mu je za kraj.

Linker
19. travanj 2024 20:38