SLUČAJNOST ILI?

Bivši muž slavne glumice objavio da čeka bebu, a ona pokazala dijamantni prsten

Par dana nakon što se doznalo da glumac Liev Schreiber očekuje prinovu sa svojom Taylor Niesen, njegova bivša supruga Naomi Watts prošetala je New Yorkom s prstenom na prstu koji daje naslutiti velike vijesti.

U srijedu je Naomi Watts iskoristila sunčani dan u New Yorku za šetnju sa svojim psićem. Lijepa glumica nije skidala osmijeh s lica, a čak joj ni paparazzi nisu uspjeli pokvariti raspoloženje. Svjetlucavi dijamantni prsten na "onom prstu" njezine lijeve ruke nije mogao proći nezamijećen, a strani mediji počeli su nagađati da je Watts zaručena.

image

Pokazala je dijamantni prsten

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, glumica je već šest godina u sretnoj vezi s kolegom Billyjem Crudupom. Zaljubili su se 2017. na setu Netflixove dramske serije "Gypsy", no svoj su debi na crvenom tepihu imali tek prošle godine, na dodjeli nagrada Ceha glumaca. Par se trudio zadržati svoju romansu podalje od svjetla reflektora, te ih nismo imali prilike često viđati zajedno u javnosti. Rijetko govore jedno o drugome, iako ponekad podijele pokoji slatki zajednički trenutak na društvenim mrežama.

image

Naomi Watts and Billy Crudup

CHRISTOPHER POLK FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zanimljivo je kako su glasine o njihovim zarukama počele kružiti gotovo istovremeno kad i vijest da Naomin bivši suprug, glumac Liev Schreiber, očekuje svoje prvo dijete s djevojkom Taylor Neisen. Naomi i Liev razišli su se 2016. godine nakon 11 godina braka, u kojemu su dobili dvoje djece - sina Kaija i kćer Sashu. Bivši supružnici ostali su u prijateljskom odnosu te nerijetko organiziraju zajednička druženja s djecom.

Linker
25. travanj 2024 04:07