Justin Trudeau, Sophie Trudeau

 JACOB KING/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Sophie Grégoire

Bivša supruga Justina Trudeaua opet ljubi, u vezi je s uspješnim kirurgom

Najzgodnijeg premijera na svijetu s kojim je bila 18 godina u braku i dobila kćer te dva sina, zamijenila je pedijatrom i kirurgom Marcosom Bettollijem, koji je zbog nje ostavio suprugu Anu.

Najzgodnijeg premijera na svijetu s kojim je bila 18 godina u braku i dobila kćer te dva sina, zamijenila je pedijatrom i kirurgom Marcosom Bettollijem, koji je zbog nje ostavio suprugu Anu.

Supruga najzgodnijeg premijera na svijetu, Justina Trudeaua, krenula je dalje u svom ljubavnom životu. Prema pisanju kanadskog National Posta, Sophie Grégoire Trudeau u vezi je s dječjim kirurgom i pedijatrom iz Ottawe, Marcosom Bettollijem. Vezu bivše supruge premijera i liječnika argentinskog podrijetla otkrila je, pak, njegova bivša supruga, Ana Remonda. U njenom zahtjevu za razvod od liječnika iz 26. travnja 2023., stoji da je njezin suprug "ponovno združio s istaknutom osobom koja privlači značajnu medijsku pozornost i navodi na značajna razmatranja o sigurnosnom pitanju" koje se odnosi na njihovo dvoje djece. Nije izričito spomenula bivšu suprugu premijera, ali kanadski National Post navodi da je potvrđeno kako se tvrdnja gospođe Remonda odnosi na 48-godišnju Sophie.

Jedan od najskladnijih parova iz svijeta politike šokirao je javnost 20. kolovoza 2023. objavom da su se rastali nakon 18 godina braka tijekom kojeg su dobili troje djece. Razlozi rastave nisu bili jasni, naveli su tek rečenicu da su došli do te odluke nakon "puno teških razgovora". Kanadski mediji sada pišu da je u trenutku kad je njihova odluka o rastanku objavljena diljem svijeta, Sophie već bila u vezi s doktorom Marcosom Bettollijem, piše The National Post.

image

Sa suprugom i djecom 2015. godine

CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu je otkriveno da se naočit Argentinac preselio u Kanadu 2004. godine, a šest godina kasnije, postao je voditelj obrazovnog programa za preddiplomski studij dječje kirurgije na sveučilištu u Ottawi. Medicinu je diplomirao na sveučilištu u Cordobi u Argentini. Sa suprugom Anom Remonda bio je u braku 22 godine, roditelji su dvoje djece. Da je riječ o izvanrednom stručnjaku, 2014. dokazuje promaknuće u izvanrednog profesora na Kraljevskom koledžu kirurgije Kanade.

image

Dr. Marcos Bettolli, nova ljubav Sophie Grégoire

UNIVERSITY OF OTTAWA

Kako god bilo, iz dokumenata o razvodu braka liječnika i njegove supruge, naslućuje se da je povrijeđena nemilom situacijom. Premda tvrdi kako ne zauzima "nikakav stav" o osobnom životu svog bivšeg partnera. To se, pak razabre iz njene tvrdnje u dokumentu vezanom za nje zahtjev o razvodu, kako je njegova nova veza rezultirala sigurnosnim problemima "kojima su djeca izložena dok su pod očevom skrbi". Stoga je zatražila sudski nalog kako bi se osigurala privatnost i zaštita njihovo dvoje djece, prenosi Daily Mail.

image

Sophie Gregoire Trudeau i Jill Bidem u svibnju 2023., nedugo prije objave o rastavi prvog kanadskog para

CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK

"Mislila je da su postigli dogovor da djeca neće komunicirati s njegovom novom partnericom, ali Marcos to nije poštivao i to je djeci uzrokovalo nelagodu i tjeskobu", tvrdi se u dokumentu priloženom sudu. No, Marcos Bettolli uzvratio je tvrdnjom da odnos njegove bivše supruge prema vezi sa Sophie "nije u najboljem interesu djece". Navodno tvrdi da je njegova bivša zaprijetila da će se s djecom vratiti u Argentinu, otkrije li se njegova nova veza.

Ukratko, škakljiv slučaj je u tijeku. Odvjetnica Ane Remonde, Katherine Cooligan, i odvjetnik Marcos Bettollija, Gil Rumstein, odbili su komentirati navod National Posta, a bivša supruga premijera također šuti.

Koliko je poznato 14-godišnja kćer Ella-Grace te sinovi, 15-godišnji Xavier i devetogodišnji Hadrien iz njenog braka s Justinom Trudeauom (52), žive s ocem u obiteljskoj rezidenciji u Rideau, dok se Sophie preselila u drugi dom, u Ottawi. Sprijateljila se s Meghan Markle 2016. godine, kada je s princem Harryjem živjela u Kanadi. Prema pisanju The Timesa, nakon rastave posvetila se organiziranju luksuznih retreata s jogom u prestižnom wellness centru u Ontariju. Ulaznice koštaju oko 450 funti za dvije noći, a najava događaja navodi da će polaznike "zbližiti s majkom prirodom".

Linker
27. travanj 2024 10:30