lijepe vijesti

Bivša Miss Universe Hrvatske otkrila prilično rijetko ime koje je dala kćeri

Na društvenim mrežama prije skoro dva mjeseca pokazala je Elininu bijelu sobu i bijeli drveni krevetić s čipkastim baldahinom te moderna kolica u kojima će se malena uskoro voziti.

Početkom lipnja bivša hrvatska Miss Universe Mia Pojatina Žaja otkrila je kako uskoro čeka prinovu, a u petak je postala mama djevojčice kojoj su ona i suprug, ekonomist Filip Žaja nadjenuli ime Elina.

Sretnu vijest objavila je na društvenim mrežama uz fotografiju djevojčice i komentar – ‘‘Kako te volimo…Elina‘‘.

Bivša misica rođena u Novoj Gradiški koja se još prije neki dan kupala u moru, presretna je zbog dolaska kćerkice koju je s nestrpljenjem iščekivala i kojoj je s velikom ljubavi uredila sobu puno prije njezinog rođenja. Na društvenim mrežama prije skoro dva mjeseca pokazala je Elininu bijelu sobu i bijeli drveni krevetić s čipkastim baldahinom te moderna kolica u kojima će se malena uskoro voziti.

image

Mia Pojatina

BORIS MATAKOVIć/PR

Trudnoću je ‘odradila‘ bez prevelikih problema, čak je bila sa suprugom i u Dubaiju, ali je za Gloriju.hr priznala kako je u početku, kako i većina budućih mama, patila od mučnina.

Otkrila je tada i kako se nakon dolaska prinove planira maksimalno posvetiti obitelji, no, ne misli ni zanemariti svoju manekensku karijeru kao ni onu u struci. Mia je, naime, diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Linker
15. travanj 2024 16:54