Teške optužbe

Bivša djevojka optužila Tigera Woodsa za zlostavljanje, tvrdi da ju je nezakonito iselio

Strani mediji došli su u posjed sudskih dokumenata u kojima Erica Herman traži odštetu od 30 milijuna dolara od svog partnera, slavnog golfera Tigera Woodsa, zbog zlostavljanja.

Čini se kako je došao kraj šestogodišnjoj ljubavi legende golfa Tigera Woodsa i njegove djevojke Erice Herman. TMZ je došao u posjed sudskih dokumenata u kojima Erica traži poništenje ugovora o tajnosti koji ju je Wood natjerao da potpiše na početku njihove veze 2017. godine, dok je Daily Mail objavio dokumente u kojima ga optužuje za nezakonito iseljenje i seksualno nasilje.

Herman, inače bivša restoranska menadžerica, pozvala se na Zakon o javnom govoru, koji iz ugovora o tajnosti izuzima slučajeve u kojima postoje dokazi o seksualnom napadu ili uznemiravanju. Tvrdi i kako je Woods "agresivno provodio" ugovor o tajnosti te je jasno dala do znanja da je spremna javno podijeliti svoja iskustva sa slavnim golferom.

image

Erica i Tiger u Bijeloj kući

SHUTTERSTOCK

U odvojenim sudskim podnescima, Herman tuži Woodsa za nezakonito iseljenje i traži 30 milijuna dolara stvarne i posljedične odštete. Navodi kako ju je Tiger u listopadu 2022. na prijevaru uvjerio da napusti njegov dom na otoku Jupiter na Floridi u kojem su zajedno živjeli. Dodaje kako ju je nagovorio da ode na "kratki odmor", da bi po povratku otkrila kako je promijenio brave i da joj je ponovni ulazak u rezidenciju onemogućen.

image

Par je donedavno izgledao skladno

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

Erica je navela i kako su Woodsovi zaposlenici iznijeli njezine osobne stvari iz kuće i uzeli njezinih 40.000 dolara u gotovini, a zatim su izrekli "klevetničke optužbe" o porijeklu njezina novca. Sportaš je odgovorio da je Erica sama uklonila svoje stvari i poručila kako se neće vratiti.

Prije vijesti o Ericinoj tužbi, nije bilo znakova da su ona i Woods okončali svoju vezu, osim što se posljednjih mjeseci nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Također, svi su bili uvjereni kako je upravo Erica zaslužna za njegov povratak golfu i poboljšanje imidža nakon višestrukih ozljeda, operacija, skandala i njegove gotovo kobne prometne nesreće u veljači 2021. godine.

Linker
19. travanj 2024 19:30