veza iz pakla

Bivša djevojka nogometne zvijezde: ‘Varao me s osam žena, tukao i izbacio golu iz hotela‘

Ryan Giggs je bivšoj navodno slao prijeteće poruke, varao ju je gdje je stigao, a kada ga je suočila s tim, bijesno ju je napao svom silinom.

Kate Greville, djevojka nekadašnjeg nogometaša Manchester Uniteda, Ryana Giggsa, optužila ga je krajem prošle godine za fizičko zlostavljanje i kontroliranje, sada je na suđenju iznijela još detalja.

Naime, Kate je kroz suze ispričala da je čak nekoliko puta pokušala ostaviti Giggsa zbog njegovih afera i nasilničkog ponašanja, na što joj je on odgovorio s mnoštvom poruka i prijetio joj da će joj uništiti karijeru.

Nakon što je na njegovom iPadu pronašla dokaze o njegovim aferama s osam žena, Greville tvrdi da ju je tada ozbiljno fizički povrijedio. Želio joj je uzeti mobitel iz ruku pa ju je svom silinom pritisnuo uz pod, zbog čega je njegova bivša djevojka mislila da joj je slomio lakat.

image

Ryan Giggs stiže na sud u Manchesteru.

PETER POWELL/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Tada mu je rekla da dolazi policija i da će im reći sve što se dogodilo. "U tom mi je prišao, primio me za ramena i udario glavom u lice. Rekla sam mu da ne mogu vjerovati da je to napravio. Od šoka sam pala, usnica mi je odmah natekla i mogla sam okusiti krv u ustima", ispričala je Greville na sudu.

Giggs je nakon uhićenja dao ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Walesa, ali sve optužbe za napade i zlostavljanje uporno negira.

Međutim, Greville protiv njega ima i vrlo čvrste dokaze, a to su poruke koje joj je slao kad ga je blokirala na mobitelu zbog slanja svojih golih fotografija drugim ženama te ju je izbacio golu iz hotela s pet zvjezdica.

"Tako sam jeb**o bijesan sada, bojim se samoga sebe jer bih mogao učiniti bilo što. Zapravo te mrzim zbog svega što si mi učinila. Mrzim te. MRZIM. MRZIM. MRZIM...", napisao je Riggs u jednoj poruci bivšoj djevojci.

Kad ga je odblokirala, napisao joj je: "Molim te, odblokiraj me. Sve ovo blokiranje je sranje. Obećavam, nema više golih slika".

Sve negira

Giggs i Greville u vezi su bili tri godine; na početku je mislila kako su srodne duše i najbolji prijatelji, no veza je kasnije postala toksična i nasilna. Giggs se osim optužbi za zlostavljanje bivše djevojke suočava i s napadom na njezinu sestru Emmu, no tvrdi da su optužbe "temeljene na iskrivljavanju istine, pretjerivanju i lažima".

Kako prenosi Daily Mail, Giggs je ispričao da je čuo kako je Greville nekoliko tjedana prije incidenta rekla svojim prijateljicama da "neće izaći iz ove veze, a da ne dobije ništa".

image

Ryan Giggs optužen je za fizičko zlostavljanje bivše djevojke.

ANDREW ORCHARD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Navodni udarac glavom nije bio samo gadna laž, već i smiješna laž", rekao je bivši nogometaš koji iza sebe ima već niz skandala i afera.

Najveća se saznala nakon što se 2017. razveo od supruge Stacey Cooke koju je varao s reality zvijezdom Imogen Thomas. Giggs je osam godina bio u preljubničkoj vezi s Natashom Giggs, suprugom njegovog brata Rhodrija. Aferu je otkrila upravo Natasha koja je bila bijesna jer je njezin ljubavnik ‘mutio‘ s Imogen Thomas.

Otkrila je i da je pobacila Ryanovo dijete, svega par dana prije nego što se udala za Rhodrija. Priznanje ju je koštalo braka, a Giggsa odnosa s bratom s kojim više nije u kontaktu.

Linker
23. travanj 2024 15:36