Adriana Lima
‘Air‘ film premiere, Los Angeles, California, USA - 27 Mar 2023,Image: 765567414, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia

 STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
VELIKI POVRATAK

Bivša anđelica Adriana Lima ponovno surađuje s Victoria‘s Secretom: ‘Mi smo kao obitelj‘

Obožavatelji su s oduševljenjem pozdravili obnovljenu suradnju, a neki od njih pozvali su Victoria‘s Secret da u nadolazeće kampanje uključi legendarne anđelice poput Gisele Bündchen, Karoline Kurkove i Tyre Banks.

Adriana Lima Viktorijina je anđelica s najdužim stažem - bila je njihov model gotovo dva desetljeća, a sada je nakon petogodišnje pauze ponovno postala njihovo zaštitino lice. "Ponovno smo ujedinjeni i osjećaj je tako dobar", poručili su iz Victoria‘s Secreta uz kampanju za parfemsku vodu Heavenly u čijoj je glavnoj ulozi upravo slavna Brazilka.

Najavili su kako ove godine možemo očekivati još njihovih suradnji, a manekenka je ranije u izjavi za tisak istaknula kako je vrlo uzbuđena što će ponovno raditi s brendom jer su joj oduvijek bili poput obitelji.

“Biti zaštitno lice ove kultne kampanje i mirisa toliko je posebno jer prekrasno nadopunjuje ženski sjaj, što je simbol nadahnjujuće misije Victoria’s Secreta da slavi svaku ženu. Bilo je nevjerojatno ponovno biti na snimanju sa svima i bilo nam je najbolje oživjeti ovu poruku kroz ovaj bezvremenski miris”, poručila je.

Njezini obožavatelji s oduševljenjem su pozdravili obnovljenu suradnju, a neki od njih pozvali su Victoria‘s Secret da u nadolazeće kampanje uključe legendarne anđelice poput Gisele Bündchen, Karoline Kurkove, Tyre Banks, Heidi Klum i Candice Swanepoel.

Podsjećamo, u ožujku je brend luksuznog donjeg rublja objavio da kako će nakon četiri godine pauze ponovno biti održana njihova revija Victoria‘s Secret Show, poznata po slavnim glazbenim gostima i manekenkama s A-liste. Razlog ove pauze bile su žestoke kritike zbog nedostatka rasne i tjelesne raznolikosti među modelima koje je Victoria‘s Secret dobio 2019. godine.

Linker
23. travanj 2024 15:37