Marko Todorov / CROPIX
Omiljeno odredište celebrityja

Bili smo na frizuri s Doris Pinčić: 'Jedva sam dočekala prepustiti se u stručne ruke moje Blaženke'

Poput mnogih žena i muškaraca koji su jedva dočekali otvorenje frizerskih salona, učinile su to i slavne osobe. Koliko im znači taj mali ritual, koji nam je svima uslijed koronakrize bio uskraćen, pitali smo mnogima omiljenu domaću voditeljicu i glumicu, ali i mladog glazbenika.

Nećemo biti lažno skromni i tvrditi da nam do frizure nije stalo. Naime, njegovana kosa i nokti prvo su što primjećujemo na drugima, ali i drugi na nama. Stoga ne čudi što smo svi protekla dva mjeseca jedva čekali otvorenje frizerskih salona i brijačnica, kao i kozmetičkih i salona za masažu. Sve bi to, naravno, u 21. stoljeću trebalo biti dio osobne higijene svakog pojedinca.

Među onima koji su se razveselili popuštanju mjera je i mnogima omiljena domaća voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica, koja je vjerna svom BM Studio frizerskom salonu u Zagrebu.

Zagreb, 220520.
Doris Pincic Rogoznica i Bojan Jambrosic u frizerskom salonu BM Studio. 
Na fotografiji: Doris Pincic Rogoznica. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Blaženka Morić već punih šest godina brine i njeguje kosu Doris Pinčić Rogoznice.

"Punih šest godina vjerna sam BM Studiju. S vlasnicom Blaženkom imam predivan odnos. Jednostavno sjednem kod nje u stolac i puštam je da radi, jer imam potpuno povjerenje u nju i njezin rad. Moram priznati da mi je silno nedostajala u vrijeme korone, tako da sam se razveselila povratku u svoj omiljeni frizerski salon u koji znam otići i dva puta tjedno. Zapravo, jedva sam dočekala" otkrila nam je simpatična Doris.

Također nam je otkrila kako ju raduje što njezin salon njeguje mnogim ženama omiljen ritual.

Zagreb, 220520.
Doris Pincic Rogoznica i Bojan Jambrosic u frizerskom salonu BM Studio. 
Na fotografiji: Doris Pincic Rogoznica. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Popularna voditeljica kaže kako joj je vrijeme provedeno na frizuri nezamislivo bez čitanja Glorije.

"Toliko vjerujem Blaženki da na njenom stolcu, dok me šiša, radi pramenove ili frizuru, ja mogu bez brige plaćati račune, odgovarati na mailove ili, napokon uživati u onim malim stvarima koje me silno vesele, a za koje često nemam vremena - piti kavicu u miru i čitati Gloriju."

No, nije Doris jedina slavna osoba koja rado navrati u BM Studio. Među njima se ističe i ovogodišnji dobitnik Porina, pjevač Bojan Jambrošić. Naime, u ovom frizerskom salonu njeguju i muške kose, odnosno frizure.

Zagreb, 220520.
Doris Pincic Rogoznica i Bojan Jambrosic u frizerskom salonu BM Studio. 
Na fotografiji: Bojan Jambrosic. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
BM Studiju cijelo je desetljeće vjeran i ovogodišnji dobitnik Porina.

"Ja sam Blaženku upoznao prvi dan kad je otvorila BM Studio, bilo je to prije deset godina. Čak sam joj ove godine trebao pjevati na toj lijepoj obljetnici, ali nam je korona poremetila planove. Ipak, nadam se da ćemo to uskoro ispraviti. Vlasnica BM Studia zapravo je jedina koja se približila mojoj kosi posljednje desetljeće. Ona me šiša, ali i njeguje moju kosu." otkrio nam je Bojan.

Iako o bradi i brkovima uglavnom brine sam, ističe kako mu Blaženka redovito uoči velikih i važnih nastupa osim frizure, popravi i stilizira bradu i brkove.

Zagreb, 220520.
Doris Pincic Rogoznica i Bojan Jambrosic u frizerskom salonu BM Studio. 
Na fotografiji: Bojan Jambrosic. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Osim čitati o slavnima, Bojan se u Gloriji voli inspirirati putovanjima i receptima.

"Volim trenutke koje provedem u BM Studiju. Iako će neki reći kako su frizura, kavica i listanje novina svojstveni ženama, vjerujte, nisam jedini muškarac koji u tim trenucima opuštanja također posegnem za novinama. Kod Blaženke tako redovito čitam Gloriju."

Inače, vlasnica frizerskog salona BM STUDIO Blaženka Morić istaknula nam je kako je i prije otvorenja svog frizerskog salona imala puno upita i narudžbi za šišanje, farbanje i frizure. Prvo su vrijeme, stoga, u ovom salonu, a zbog izbjegavanja dužeg zadržavanja klijenata, privremeno iz ponude isključili uslugu pramenova. Međutim, već u drugom tjednu su klijentima zbog velikog broja upita, s pramenovima ponudili i nezaobilazni ritual - čitanje omiljenog ženskog magazina Gloria.


Nezaobilazni ritual

Naime, upravo su vijesti i inspirativne priče iz tog kultnog ženskog magazina česta tema slatkih malih razgovora s frizerkama i frizerima. Potvrdila nam je to i Blaženka koja redovito četvrtkom, kad izađe novi broj, prva sa svojim kolegicama u salonu provjeri što je novo u svijetu mode i ljepote, ali i "zaviri" u ekskluzivne priče i sadržajno joj zanimljive feljtone slavnih osoba.

Zagreb, 220520.
Doris Pincic Rogoznica i Bojan Jambrosic u frizerskom salonu BM Studio. 
Na fotografiji: Doris Pincic Rogoznica, Blazenska Moric. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Doris Pinčić Rogoznica i Blaženka Morić, vlasnica BM Studija, pozivaju vas da im se pridružite u omiljenom ritualu - novoj frizuri i tjednoj dozi vijesti iz omiljenog ženskog magazina.

"Uvjerena sam da kod nas nema nikakvog razloga za strah od koronavirusa, jer se pridržavamo svih propisanih mjera prevencije - klijenti na uslugu čekaju udobno smješteni na našoj terasi, prije ulaska u salon im se dezinficiraju ruke, a naši zaposlenici nose zaštitne maske i rukavice i dezinficiraju i steriliziraju svu opremu (češljeve, četke, škare, stolce, kadice za pranje kose i sl.). Također, naši klijenti potpisanom izjavom jamče da nisu bili u inozemstvu i bolovali od korone, kao i da nisu bili u kontaktu s osobom koja je bila u samoizolaciji ili preboljela COVID-19" objašnjava nam Blaženka Morić.

Stoga, ako tražite frizerski salon u Zagrebu koji će vam pružiti sve čari odlaska na frizuru, toplo preporučujemo frizerski salon BM STUDIO u Zagrebu na adresi Crvenog križa 31. Ne zaboravite, prethodno se obavezno morate naručiti telefonski, a broj je 01 4647 295. Prije toga, na njihovu Instagram profilu, možete i pogledati kakve sve krasne frizure rade.

Nije to - to, a nije ni zarazno: Kakav je to odlazak frizeru bez omiljenog štiva!?

Dobro je znati!

S popuštanjem mjera i otvaranjem frizeraja, brijačnica, kozmetičkih i drugih salona uslužnih djelatnosti, mnogi su ostali uskraćeni za dio omiljenog rituala - listanje omiljenih časopisa. A zašto? Zato što je nepoznat netko, iako to u propisanim mjerama nigdje nije istaknuto, proširio glas da se preko novinskog papira lako može prenijeti korona.

No, da ne biste i vi podlegli ovom mitu i živjeli u nepotrebnom strahu, morate znati kako su nam tu informaciju opovrgnuli stručnjaci. Na naš upit epidemiološkoj službi HZJZ-a dobili smo sljedeći odgovor: "Hipotetski, ako je prije vas sjela u salon zaražena osoba i pritom kihnula u samu novinu, nemoguće je zaraziti se ako se peru ruke i nose zaštitne rukavice. Izgledi su minimalni."

Treba naglasiti kako se virus, koji se na kartonu zadržava najduže 24 sata - iako po istraživanjima propada već unutar par sati, NE UPIJA PREKO KOŽE!

"Ako osoba i dodirne predmet koji je prije nje dirala zaražena osoba, male su vjerojatnosti da će se zaraziti ako je poštovala spomenute mjere i oprala temeljito ruke." rekli su nam epidemiolozi.

Linker
25. ožujak 2024 21:07