Napravila popis

Bez previše prtljage: Kim Kardashian navela uvjete koje mora ispunjavati njen novi muškarac

Budućeg izabranika moraju zavoljeti i njena obitelj i prijatelji, inače ništa od toga. Pored toga, trebao bi biti dobar uzor djeci, posebno sinovima. Našalila se i da udvarač ne bi trebao imati "puno teške prtljage" jer je ona ima sasvim dovoljno.

Medijska superzvijezda i poslovna žena Kim Kardashian otkrila je u reality showu „The Kardashians” koje uvjete mora ispunjavati njezin sljedeći muškarac. Prijateljicama je 42-godišnja mogulica s pametnog telefona pročitala popis kvaliteta koje budući udvarač mora posjedovati, a možda bi se neki potencijalni kandidat mogao i uplašiti kad to čuje, jer popis je prilično dugačak.

„Broj jedan, mora me štititi. Broj dva, mora se boriti za mene”, počela je Kim i nastavila: „Broj tri, dobra higijena. Mislim, to se podrazumijeva, možda ću to čak obrisati. Mora biti smiren, bez neriješenih pitanja s mamom i tatom, strpljiv, mora me podržavati, mora biti iskreno sretan zbog mene, uspješan i mora imati dobre zube.” Priznala je kako je dobri zubi uzbuđuju, a što su muškarčevi zubi jači, to je ona napaljenija, rekla je. „Samo se šalim, ali zapravo se ne šalim”, dodala je uz malu dozu sramežljivosti.

Budućeg njenog izabranika moraju zavoljeti i njena obitelj i prijatelji, inače ništa od toga. Pored toga, trebao bi biti dobar uzor djeci, posebno sinovima. Kim iz braka s reperom Kanyeom Westom ima četvero djece – kćeri North (devet godina) i Chicago (pet) te sinove Sainta (sedam) i Psalma (četiri).

Našalila se i da taj frajer ne bi trebao imati „puno teške prtljage” jer je ona ima sasvim dovoljno, no popis tu nije završio. Potencijalni partner mora biti viši od nje (ona ima 157 centimetara), mora voljeti vježbati, mora biti motiviran i neovisan, ne smije se „šlepati” uz druge i mora imati dobar ukus. Uz sve to, ne smije biti ćelav, ali tu Kim nije tako nepopustljiva. „Mislim, ako sam zaljubljena protrljat ću ti ćelu, znaš na što mislim, ovdje samo govorimo o savršenom popisu”, rekla je privodeći zahtjeve kraju, no nije propustila reći da traži nekoga tko je „pametan, ljubazan, dobro se ponaša i dobro se brine o sebi”. Morao bi joj se sviđati i njegov miris, čak i nakon vježbanja, a voljela bi da idu zajedno na tretmane lica, lasere, ledene kupke. Novi muškarac trebao bi biti prilagodljiv i poštovati druge, pogotovo kad nitko ne gleda, a trebao bi imati i dobre zube, prisnažila je Kim. Na pitanje je li spremna nekome u svemu tome malo olakšati, odgovorila je da bi mogla pomoći oko ljuskica.

image

Veza s Davidsonom nije dugo potrajala

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Hoće li naći odgovarajućeg kandidata nismo sigurni, ali čini se da je Kim kroz život pooštrila kriterije. Od Westa se razvela 2021. nakon turbulentnih šest godina braka, a nedugo potom počela je izlaziti s komičarom Peteom Davidsonom nakon njezinog nastupa u emisiji Saturday Night Live. U međuvremenu je par prekinuo, zbog čega Kim, tako je barem rekla u showu, osjeća veliku krivnju, jer je, kaže, Davidson „prošao kroz mnogo toga” zbog njene veze s Westom.

Linker
20. travanj 2024 04:58