Pink, pjevačica

 SHUTTERSTOCK
Age shaming

Bez dlake na jeziku: Pink žestoko odgovorila pratitelju koji ju je nazvao "ostarjelom"

Pjevačicu su prozvali ostarjelom u 44. godini, stoga im je poručila da su godine samo broj, da na svom poslu još uvijek može nositi triko te da su mrzitelji i neugodni pojedinci za nju - nitko.

Pjevačicu su prozvali ostarjelom u 44. godini, stoga im je poručila da su godine samo broj, da na svom poslu još uvijek može nositi triko te da su mrzitelji i neugodni pojedinci za nju - nitko.

Život američke kantautorice Pink složen je i bez zlonamjernih komentara na njen račun na društvenim mrežama. Balansira između karijere pop zvijezde sa svim obavezama što ih taj status nosi te majčinstva. Pjevačica je mama 12-godišnje Willow i šestogodišnjeg Jamesona i bez obzira na činjenicu da je ovih dana, zbog velikog interesa obožavatelja, morala dodati još termina u sklopu svoje osme koncertne turneje Summer Carnival (počela je u lipnju 2023. i trajat će do studenog 2024.), djeca su joj oduvijek na prvom mjestu. Dodatne termine za turneju pronašla je tako što je morala posegnuti u vrijeme namijenjeno njenoj obitelji. Ono što Pink zauzvrat očekuje od fanova jest malo poštovanja. Zato ju je naljutila opaska trola koji ju je, nakon što je produžila svjetsku turneju – prozvao ostarjelom.

Dobitnica triju Grammyja, sedam nagrada MTV Video Music, devet priznanja Billboard Music Awards i jedne nagrade World Music Award - odvratila je trolu da su godine samo broj.

image

Pink kaže da na svom poslu još uvijek može nositi triko

JLN PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

"Ne osjećam se staro, još uvijek mogu nositi triko na svom poslu. Godine mi daju razlog biti zahvalna svaki dan", napisala je pjevačica koja ponekad ima "kratki fitilj". Ukratko, bez ustručavanja će spustiti fanovima koji ju ne poštuju. Poruku trolu Pink je završila u svom stilu, ne baš damski: "Dovoljno sam jaka, još uvijek u stanju razbjesniti potpune strance. Je** se puta 44!" dobacila je.

Nakon njene objave, na trola se sručila lavina negativnih komentara njenih fanova. Jedan joj je poručio: "Starenje je blagoslov i vi ste apsolutno ste nevjerojatni!!" Drugi su se osvrnuli na trola i posprdnim objavama: "Znaš da tako život funkcionira, zar ne? Ljudi postaju stariji kako vrijeme prolazi. Kao što ćeš i ti ostariti ako budeš imao sreće. To nije uvreda. Privilegija je stariti, nemaju svi tu priliku".

Rasprava na temu age shaminga rasplamsala se i zbog ružnog komentara kojim je Pink 8. rujna, kad je proslavila 44. rođendan, razbjesnio drugi trol, prenosi Page Six.

Tobože joj je čestitao rođendan objavivši na njezinom profilu na X-u (bivši Twitter) fotografiju osjetno starije britanske komičarke Suzy Izzard, sugerirajući da njih dvije jako nalikuju jedna drugoj.

"Hvala vam puno. Upravo sam svojoj 12-godišnjoj kćerki pokazala vaš post. Objasnila sam joj da vas nikad nisam upoznala i da nemam pojma zašto ste se potrudili biti mi mrski. Bila je to dobra lekcija iz neznanja. Svaka čast. Vi ste nitko," zaključila je ljutita pop zvijezda. Za očekivati je da će trolovi idući put dobro promisliti hoće li joj ostaviti ružan komentar. Pjevačica bi im, drznu li se biti neugodni, mogla žestoko odgovoriti.

Linker
26. travanj 2024 17:02