FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR PARKWOOD/SHUTTERSTOCK
Veliko iznenađenje

Beyonce na Super Bowlu najavila novi album, objavila dvije nove pjesme i oduševila obožavatelje

Samo nekoliko minuta nakon pojavljivanja u reklami povodom Super Bowla, najvećeg sportskog događaja u SAD-u, na Instagram profilu 42-godišnje pjevačice objavljena je najava albuma "Act II" s novim pjesmama "Texas Hold’Em" i "16 Carriages".

Samo nekoliko minuta nakon pojavljivanja u reklami povodom Super Bowla, najvećeg sportskog događaja u SAD-u, na Instagram profilu 42-godišnje pjevačice objavljena je najava albuma "Act II" s novim pjesmama "Texas Hold’Em" i "16 Carriages".

Pjevačica Beyonce tijekom Super Bowla pojavila se u reklami Verizona u kojoj je dala naslutili kako priprema novi album i oduševila obožavatelje. Samo nekoliko minuta nakon pojavljivanja u reklami, na Instagram profilu pjevačice objavljena je najava albuma "Act II" s dvije nove pjesme "Texas Hold’Em" i "16 Carriages".

Kako je otkriveno u objavi, novi country album 42-godišnje glazbenice bit će biti objavljen 29. ožujka. Beyonce je još 2022. godine najavila da će njezin album Renaissance biti prvi od tri albuma. Iako tada nije otkrila više informacija, već na prvi uvid u najavljene materijale vidi se da će "Act II" biti country album. Ispod vijesti o novom albumu odmah se nanizalo mnoštvo oduševljenih poruka njezinih obožavatelja koji jedva čekaju nove pjesme.

Renaissance turneja počela je početkom 2023. u Švedskoj i tako označila veliki povratak slavne pjevačice solo nastupima nakon punih sedam godina. Bez obzira na to što je osnovu set liste činio posljednji, sedmi, studijski album po kojem je sama turneja i dobila ime, na popisu pjesama našli su se i neki od starijih hitova koji su među prvima obilježili Beyonceinu karijeru.

No jedan od najposebnijih trenutaka turneje, bez dileme, bio je onaj u kojem je pjevačica nastupala zajedno sa svojom najstarijom kćeri, 12-godišnjom Blue Ivy koja bi mogla krenuti majčinim stopama. Osim talenta, izgleda kako je Beyonceina kći naslijedila i njezinu ljepotu. Mnogi nisu mogli ne primijetiti koliko joj sliči kada se pojavila na dodjeli Grammyja u društvu ocu, repera Jay-Z-ja koji je dobio nagradu Dr. Dre Global Impact.

image
VALERIE MACON AFP

Za svoje premijerno pojavljivanje na Grammyjima najstarija kći poznate pjevačice i repera odjenula je bijelu sjajnu haljinu modne kuće Vivienne Westwood, na nogama je nosila polučizme na platformu Larroudé, a cijeli outfit upotpunila je malom clutch torbom.

Linker
27. travanj 2024 07:28