smeta joj

Beyonce miče uvredljive riječi s albuma, Monica Lewinsky traži da makne stih o njoj iz 2013.

Na albumu ‘Renaissance‘ objavljenom prije nekoliko dana, pjevačica je stihovima povrijedila osobe bolesne od cerebralne paralize, a Lewinsky bi da makne i njezino ime iz hita starog devet godina.

Nakon što su ju napali obožavatelji, ali i svekolika američka javnost jer na novom albumu ‘‘Renaissance‘‘ u jednoj pjesmi koristi riječ ‘‘spaz‘‘ kojom se u slengu uvredljivo nazivaju nesposobni ljudi, ali u medicinskom terminu odnosi se na nemoćne osobe koje boluju od cerebralne paralize, Beyonce se ispričala i obećala da će tu riječ i stih maknuti iz pjesme.

Sada se tim povodom javila Monica Lewinsky koja je na svom profilu na Twitteru objavila: ‘‘Uhmm, kad smo već kod toga…#Partition‘‘, aludirajući na Beyonceinu pjesmu iz 2013. u kojoj se spominje Lewinsky i jasno aludira na seks skandal između nje i tadašnjeg američkog predsjednika Billa Clintona.

Bivša američka pripravnica u Bijeloj kući od tog je skandala samo profitirala i na njemu napravila karijeru, pa će to malo bockanje na račun slavne R&B pjevačice vjerojatno ostati bez komentara, ali i rezultata.

Monica Lewinsky zbog ljubavničkog odnosa s Billom Clintonom kojem je prijetio opoziv s funkcije predsjednika, postala je globalno slavna, a slavu je iskoristila za razne poslove poput dizajniranja torbica pod svojim imenom, postala je zaštitno lice za dijetnu prehranu, napisala je biografiju, često se pojavljivala u raznim TV emisijama, postala tražena gošća na njujorškoj socijalnoj sceni...

image

Monica Lewinsky s glumicom Sarah Paulson na promociji treće sezone TV serije American Crime Story pod nzivom Impeachment koja se bavi skandalom Lewinsky-Clinton

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR FX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR FX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No kada joj ta silna slava više nije donosila dovoljno novca, a do sada joj je donijela oko četrdeset milijuna dolara, 2005. otišla je u London na studij socijalne psihologije koju je i diplomirala i od onda se bavi aktivizmom i borbom protiv internetskog nasilja.

Linker
19. travanj 2024 07:05