ANGELA WEISS/AFP
Glazbeni debi

Beyoncé je na novom albumu ugostila i šestogodišnju kći Rumi, hoće li krenuti stopama North West?

Djevojčici je šest i pol godina i već je, zbog glasovnog doprinosa, uvrštena među izvođače poput Willieja Nelsona, Miley Cyrus i Post Malonea koji su sudjelovali u stvaranju albuma.

Djevojčici je šest i pol godina i već je, zbog glasovnog doprinosa, uvrštena među izvođače poput Willieja Nelsona, Miley Cyrus i Post Malonea koji su sudjelovali u stvaranju albuma.

Američka pop diva Beyoncé na dobrom je putu osvojiti vodeća mjesta na top listama s novim albumom "Cowboy Carter". Jedna od najnagrađivanijih američkih glazbenica, ovaj put je pripremila poseban "adut" u rukavu: dopustila je šestipolgodišnjoj kćeri Rumi da joj „pomogne” prilikom snimanja pjesme "Protector". Na početku pjesme može se čuti Rumina molba: "Mama, mogu li čuti uspavanku, molim te?" Počinju lagani taktovi četvrte pjesme s albuma objavljenog 29. ožujka, a Beyoncein glas osvaja nježnošću i neskrivenom posvetom pjesme svojoj "curki".

Vizual pjesme kao da prikazuje detalj iz dječje sobu i uvodi nas u sanjiv trenutak prije nego što djeca utonu u san. Posljednje taktove prati dječji radosni glasovi koji se čuju u pozadini. Kako je djevojčicama, neki način, dala doprinos maminom novom, osmom albumu i njenom prvom country nosaču zvuka, Rumi je navedena među istaknutim izvođačima poput Willieja Nelsona, Miley Cyrus i Post Malonea koji su sudjelovali u kreativnom procesu. Ukratko, Rumin doprinos na snimanju pjesme "Protector" smatra se njenim debijem u glazbenoj industriji, piše People.

Osim Rumi, Beyoncé sa suprugom, američkim reperom Jay Z- jem ima dječaka, Ruminog blizanca Sira, te 12-godišnju kćer Blue Ivy, no oni za sada ne pokazuju interes "pomagati" mami u tonskom studiju.

image

Američka pop diva na dobrom je putu osvojiti vodeća mjesta na top listama s novim albumom "Cowboy Carter"

INSTAGRAM

Stariju kćer moćnog glazbenog para više zanima moda: kad je napunila devet godina, bila je model u kampanji za najnoviju maminu kolekciju sportske odjeće Ivy Park, u suradnji s Adidasom.

image

Beyonce u društvu šestipolgodišnje kćeri Rumi te 12-godišnje Blue Ivy, a s američkim reperom Jay Z- jem ima dječaka, Ruminog blizanca Sira

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Primjer Beyonce i Rumi nije iznimka u američkoj glazbenoj industriji. Najstarije dijete Kim Kardashian i kontroverznog glazbenika, Kanyea Westa, desetogodišnja North, ne samo da sudjeluje na snimanju nosača zvuka svog oca, već je sredinom ožujka ove godine najavila samostalni pohod na glazbenu scenu.

image

Kim Kardashian sa kćerima Chicago i North

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Djevojčica snima vlastiti album, što je s jedne strane izaziva respekt jer već u nježnoj dobi zna što želi i uz pomoć oca, glazbenog mogula, počinje graditi vlastitu karijeru. S druge strane, problem je taj što joj je samo deset godina, a svom albumu u nastanku dala je naziv "Elementary School Drop Out", piše Billboard. Poruka o napuštanju osnovne škole malo kome je pozitivna, fanovi se boje da bi ju vršnjaci mogli shvatiti doslovce. Slavni parovi očito su primjer svojoj djeci. Kasnije pokazati ima li ulazak (njihovih) klinaca u zabavljačku industriju i tamnu stranu medalje?

Linker
28. travanj 2024 05:15