Svi su blistali

Beyoncé i Blue Ivy oduševile stylingom na vjenčanju Glorije Carter i njezine partnerice

Majka glazbenog mogula Jay-Z-ija i Beyoncéina svekrva, protekli se vikend vjenčala za svoju dugogodišnju partnericu Roxanne Wiltshire u njujorškoj četvrti Tribeca, a svadbi su prisustvovali TV voditeljica Robin Roberts, glumac Tyler Perry i pjevačica Kelly Rowland.

Protekli vikend bio je vrlo poseban za obitelj slavnog glazbenika Jay Z-ja, pogotovo njegovu majku Gloriju Carter koja se vjenčala za dugogodišnju partnericu Roxanne Wiltshire. Ceremoniji održanoj u nedjelju u njujorškom kvartu Tribeca, prisustvovala je i Glorijina snaha Beyoncé koja je trenutno na svjetskoj turneji, a za bakinu svadbu posebno se uredila i 11- godišnja Blue Ivy koja s mamom kao plesačica dijeli pozornicu. Svi su komentirali koliko je Blue Ivy narasla pa joj nedostaje smo nekoliko centimetara da preraste i mamu. Djevojčica je za bakin veliki dan odjenula zelenu svilenu haljinu brenda Reformation od 328 dolara, dok je njezina mama odabrala kreaciju s korzetom boje breskve talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana, no prolaznici su komentirali da je ovaj put kćerka mami održala lekciju iz diskretne elegancije.

image
RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Gloria Carter kao samohrana majka, osim Jay Z-ija, odgojila je još troje djece, a svoju pravu prirodu otkrila je slavnom sinu prije šest godina. On je oduvijek za svoju majku, koja se prilično namučila da sama podigne četvero djece, imao samo najljepše riječi kao što joj je bio i velika podrška kada mu je otkrila da ustvari voli – žene. Ne samo da joj je cijeli život bio moralna i financijska podrška već joj je pomogao i da javno objavi da je lezbijka. Reper je njezinu dirljivu priču objavio u obliku pjesme "Smile" na svom albumu ‘4:44‘ iz 2017.

A tekst pjesme ide ovako - “Mama je imala četvero djece, ali je lezbijka/Morala se toliko dugo pretvarati /Morala se sakriti u ormar, pa je uzimala lijekove/Sramota društva i bol bili su preveliki za podnijeti/Plakala je suze radosnice kada se zaljubila/Ne zanima me je li to on ili ona/Samo te želim vidjeti nasmiješenu kroz svu tu mržnju...‘‘

image

Gloria Carter iščekuje svoju partnericu

POA SANA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA POA SANA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Roxanne Wilshire u elegantnoj bijeloj haljini

POA SANA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon izlaska albuma dao je intervju Davidu Lettermanu i otkrio koliko je bio sretan zbog majčinog "izlaska iz ormara" te da je čak i zaplakao. "Zamislite da morate živjeti svoj život kao netko drugi i time mislite da štitite svoju djecu. Kada je došla do mene, sjela i rekla mi "Mislim da volim nekoga" - plakao kao malo dijete. Plakao sam jer sam bio sretan što je slobodna."

Glorijin izbor prihvatila je naravno, cijela obitelj, a i njezina partnerica, koliko se čini isto je jedna od onih koja je izašla - iz ormara. Naime, Roxanne Wiltshire, rođena u Trinidadu, također je rastavljena i majka dvoje djece, a u vezi Glorijom je od 2018. Roxanne Wiltshire se bavi filantropijom, suosnivačica je i predsjednica vlastite Zaklade Wiltshire. Radi se o dobrotvornoj zakladi koja ima za cilj premostiti socioekonomske, akademske, ekološke, zdravstvene, pravosudne i kulturne prepreke i nejednakosti te zagovaranjem pismenosti. Organizacija je posvećena služenju svima, posebno obespravljenim i marginaliziranim klasama.

Linker
09. travanj 2024 17:20