Opasan incident

Beckhamovi u prekršaju! Maloljetna Harper vozila jet ski iako joj zakon to zabranjuje

Obitelj je ovo ljeto odlučila iskoristi za krstarenje i uživanje u najatraktivnijim obalama i destinacijama, a proteklih dana borave na jahti imena „Seven“ vrijednoj pet milijuna funti.

Harper Beckham uživala je ovih dana na valovima kod Miamija vozeći jet ski i kršeći zakon koji mlađima od 14 godina ne dozvoljava vožnju jet skija. Zaigrane Beckhamove morali su spašavati nakon pada u more, a sve su to gledali David i Victoria s jahte na kojoj trenutno borave.

Obitelj je ovo ljeto odlučila iskoristi za krstarenje i uživanje u najatraktivnijim obalama i destinacijama, a proteklih dana borave na jahti imena „Seven“ vrijednoj pet milijuna funti. Dan prije fotografi su ulovili Victoriu kako s djecom odlazi s jahte u kućnom ogrtaču, a na fotografijana koje je objavio Daily Mail vidi se kako 11-godišnja Harper uživa u vožnji jet skijem.

image
VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zbog morskih radosti njihove ljubimice, David i Victoria mogli bi dobiti novčanu kaznu ili čak 12 mjeseci zatvora jer državni zakoni zabranjuju upravljanje jet skijem mlađima od 14 godina. Harper, koja je na sebi imala crni prsluk za spašavanje, bila je u društvu nepoznate ženske osobe koja s obitelji boravi na brodu. U to su vrijeme njezini roditelji bili na jahti uživajući u piću s Romeom.

Nešto kasnije, isti jet ski, na kojem su bile četiri osobe, se prevrnuo, a reagiralo je osoblje s jahte koje je im je dobacilo uže za spašavanje kako bi ih izvukli iz mora dok su zabrinuti roditelji sve promatrali.

image
VAEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dan kasnije, lokalna je agencija za zaštitu voda nazvala Beckhamove "neopreznima" jer su svojoj kćeri dopustili da vozi jet ski.

„Nesmotreno je svjesno dopustiti maloljetnom djetetu da vozi jet ski na otvorenom moru. Vrlo je jednostavno - zakon to zabranjuje. Na pješčanim sprudovima ima dosta nautičara i kupača, a njihova sigurnost naš je cilj broj jedan. Ako bi jedan od naših službenika uočio nešto što je izgledalo kao maloljetno dijete koje upravlja plovilom, razgovarali bi s njim, kao i s njihovim roditeljima ili skrbnicima ako su bili u blizini i svjesni aktivnosti,“ izjavio je glasnogovornik Povjerenstva za očuvanje riba i divljih životinja Floride.

Izvor blizak Beckhamovima pokušao je umanjiti ozbiljnost incidenta rekavši kako su se Harper i njezino društvo zadržavali i vozili oko broda na kojem je bio ostatak društva. "Situacija je bila vrlo kontrolirana, David i Victoria su iznimno odgovorni ljudi", rekli su.

image

Victora i David na otvorenju restorana Gekko

SETH BROWARNIK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Prošlog mjeseca, Harper je viđena kako vozi jet-ski na Francuskoj rivijeri, no, u Francuskoj to zakon dopušta. Beckhamovi su se nedavno vratili u Miami nakon raskošnog jednomjesečnog odmora po Europi. Ljeto su proveli na jahti vrijednoj 22 milijuna funti, zaustavljajući se na Sardiniji, u Hrvatskoj, Saint Tropezu i obali Amalfija. Obitelj je u petak navečer, zajedno s najmlađim sinom Cruzom, prisustvovala otvorenju restorana Gekko koji je u vlasništvu njihova prijatelja Davida Grutmana.

Linker
18. travanj 2024 02:41