Getty Images for DKNY
Povezala ih nevolja

Baš kao u sapunici: Dvije poznate dame se povezale nakon što su im bivši ušli u vezu

Bivša djevojka poznate manekenke ubrzo nakon prekida ušla je u vezu s reperom, sada su se povezale dvije ostavljene partnerice te se šuška da se među njima rodilo nešto više od prijateljstva.

Ljubavni život poznatih dama ima toliko zapleta da ne bi stali ni u punokrvnu sapunicu, naime, najnovija govorkanja povezuju modela i glumicu Caru Delevingne (28) i pop pjevačicu Halsey (25) one su navodno započele vezu nakon što su njihovi bivši partneri viđeni zajedno.

Cara je u travnju prekinula vezu s Ashley Benson (30) s kojom je bila gotovo dvije godine, time su mlade žene ušle su statistiku parova koji su prekinuli u karanteni. Ashley se ubrzo našla u zagrljaju američkog repera G-Eazyja (31), a on je pak bivši dečko pjevačice Halsey. Reper i pjevačica prekinuli su 2018.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 09: Cara Delevingne speaks onstage as DKNY turns 30 with special live performances by Halsey and The Martinez Brothers at St. Ann's Warehouse on September 09, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for DKNY)
Getty Images for DKNY
Zajednički nastup na 30. rođendanu DKNY, prije nego je zavrzlama s bivšima počela

Prema britanskom tisku Cara koja živi i radi u Los Angelesu, utjehu je našla u mladoj glazbenici - kojoj razlaz od repera nije baš najbolje sjeo. Prekinuli su jer ju je on navodno prevario, a u međuvremenu su si posvećivali ne baš lijepe pjesme.

Buran prekid

Nakon prekida 2018. G-Eazy je doveden u vezu s Yasmin Wijnaldum i Megan Thee Stallion, no s Ashley je 'krenuo' tek nekoliko tjedana od njezinog prekida, a novi par se nimalo ne skriva i vrlo često izmjenjuju nježnosti u javnosti.

Los Angeles, CA  - Ashley Benson and boyfriend G-Eazy enjoy a dinner date at LA Poubelle amid engagement rumors.

BACKGRID USA 19 AUGUST 2020,Image: 553875057, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ashley Benson i G-Eazy javno uživaju u vezi, nedavn su snimljeni na večeri u LA

Halsey, koja je otvoreno biseksualna, također je krenula dalje s ljubavnim životom i u međuvremenu je navodno bila u vezi s pjevačem Youngbloodom te glumcem Evanom Petersom.

Sada su se dvije dame Cara i Halsey povezale, tijekom pandemije koju su obje provodile u Kaliforniji.

Pročitajte i:

Cara prekinula s djevojkom nakon dvije godine: Razlog je nešto s čim se mogu poistovjetiti mnogi parovi

Na vjenčanje je potrošila samo 2000 kuna, a sad je otkriveno da je najplaćenija britanska manekenka

Vanilija koja nikad ne razočara ili profinjeni pistacio: Kojem okusu sladoleda najbolje odgovara vaša osobnost?

Neka nova lica: Zaboravite na Lady Gagu i Taylor Swift, glazbena industrija ima nove favorite

Linker
14. travanj 2024 05:28