GORAN MEHKEK/CROPIX
razvod u tajnosti

Bajaga o razvodu nakon 33 godine braka: ‘Bilo je davno da bih se prisjećao‘

Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podijelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu", rekao je izvor.

Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podijelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu", rekao je izvor.

Prije nekoliko tjedana regiju je obišla vijest da se Momčilo Bajagić Bajaga razveo nakon 33 godine braka od supruge Emilije. Glazbenik je oduvijek svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti, a sad je prvi put progovorio o razvodu.

"Nikad nisam pričao o privatnom životu... I, eto, vidite da je razvod bio prije više od godinu i pol, a tek sad se saznalo. Bilo je davno da bih se prisjećao", rekao je za Dnevni Avaz.

image

Bajaga ne voli govoriti o privatnom životu

GORAN MEHKEK/CROPIX

Tijekom godina u intervjuima koje je davao spomenuo bi sina i kćer te bivšu suprugu, a činilo se da u njihovom braku nema problema. Kako su pisali mediji, njih dvoje dulje vrijeme nisu živjeli zajedno, a na kraju su se odlučili i razvesti.

"Ne znam točan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živjeli zajedno. Vjerojatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podnijeli zahtjev za sporazumni razvod, ali kako se to nije dogodilo, odlučili su da brak i formalno okončaju. To se dogodilo u svibnju 2021., kada je bilo posljednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak. Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podijelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu", rekao je izvor za Kurir.

Linker
26. travanj 2024 00:52