Slatko iščekivanje

Baby boom u Hollywoodu: Slavne glumice čekaju prinove

Zvijezda ‘Kuće od karata‘ čeka drugo dijete, dok je Ashley Greene zbog majčinstva karijeru stavila na čekanje.

Još nije objavila ime svoje 3,5-godišnje kćeri, a potkraj godine stiže još jedna beba u obitelj 39-godišnje američke glumice Kate Mara. Zvijezda Netflixove hit serije ‘Kuća od karata‘, sa suprugom Jamiejem Bellom (36), čestim motovunskim gostom i zvijezdom kultnog filma ‘Billy Elliott‘, nedavno je na svom profilu na društvenim mrežama objavila fotografiju sa znakovitom porukom: "Na ovoj slici nas je troje."

image

Supružnici Jamie Bell i Kate Mara još nisu objavili ime svoje 3-godišnje kćeri

TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovih dana supružnici su s kćerkom ručali u restoranu Little‘s Dom u Los Felizu, elitne losanđeleške četvrti poznate po mnoštvu barova i restorana, te nekonvencionalnih trgovina, a nakon objeda svoju su djevojčicu počastili specijalnim desertom - šećernom vunom. Kate Mara i Jamie Bell ove godine slave petu godišnjicu braka, a Jamie Bell iz braka s glumicom Evan Rachel Woods (34) ima i sedmogodišnjeg sina Jakea.

image

Kate Mara je nakon ručka kćerkicu počastila šećernom vatom

TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Otprilike u isto vrijeme povećat će se obitelj američke glumice Ashley Greene (35) i njezinog supruga Paula Khouryja, australske televizijske zvijezde, s kojim se vjenčala u ljeto 2018.

image

Ashley Greene blista od sreće u visokoj trudnoći

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ashley Greene proslavila je uloga Alice Cullen u filmskom serijalu ‘Sumrak saga‘, svoju je karijeru zbog trudnoće nakon pedesetak filmskih i televizijskih naslova u proteklih 17 godina - stavila na čekanje. "Roditeljstvo je moj najveći izazov, a uloga majke - najvažnija", izjavila je Greene.

Linker
18. travanj 2024 20:07