Ozlijedio ženu

Axl Rose mora odustati od rituala kojim je završavao koncerte

Odzvonilo je tradiciji kojom je frontman legendarnog banda odlazio s pozornica...

Axl Rose će prestati bacati mikrofon u publiku nakon navodne ozljede

Američki pjevač Axl Rose obećao je prestati bacati mikrofon u publiku nakon što je jedna obožavateljica navodno ozlijeđena na nedavnom nastupu u Australiji. Rose, pjevač američkog rock sastava Guns N‘ Roses, koji je ove godine proslavio 60. rođendan, redovito bi završavao nastupe tako da je publici pružio mogućnost da uhvati njegov mikrofon.

Međutim, tijekom nastupa na stadionu Adelaide Oval u utorak, Rebecca Howe, obožavateljica u publici, je pogođena u lice mikrofonom, prenose australski mediji.

"Ako je to istina, očigledno ne želimo da netko nastrada ... na bilo kojem našem nastupu bilo gdje", napisao je Axl Rose na Twitteru.

"Bacajući mikrofon na kraju naših nastupa preko 30 godina, oduvijek smo osjećali da je to poznati dio samog kraja našeg nastupa, koji su obožavatelji priželjkivali i bili su svjesni da imaju priliku uhvatiti mikrofon", dodao je Rose i nastavio: "Neovisno, u interesu javne sigurnosti odsad ćemo se suzdržavati od bacanja mikrofona ili bilo čega prema obožavateljima tijekom naših nastupa".

Rose je rekao da su neki htjeli predstaviti incident u "negativnom i neodgovornom svjetlu", za što je rekao da nije istina.

"Veliko hvala svima na razumijevanju", zaključio je Rose.

Incident u gradu Adelaide se navodno dogodio tijekom završne pjesme sastava, "Paradise City".

Fotografije objavljene u lokalnim medijima prikazuju Howe kako pokazuje modrice ispod svojih očiju i posjekotine na rubu nosa.

image

Axl Rose s bendom krajem lipnja nastupa u londonskom Hyde Parku. Ovaj put, vrlo vjerojatno, s istim mikrofonom

CHRISTOPHER VICTORIO/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Inače, Guns N‘ Roses bi iduće godine trebali nastupiti na festivalu British Summer Time u londonskom Hyde Parku po prvi put. Američki rokeri, pjevač Rose, gitarist Slash i basist Duff McKagan, bit će glavna atrakcija u petak, 30. lipnja. Osim njih, na tom su festivalu najavljeni Take That, P!nk, Billy Joel, Bruce Springsteen, E Street Band i sastav Blackpink, koji izvodi korejsku pop glazbu.

Linker
15. travanj 2024 03:39