PROFIMEDIA/CANVA
zimske radosti

Aspen vrvi od slavnih faca, na stazi se hvale trikovima, a ulicama šeću besprijekorno dotjerani

Hollywoodske zvijezde tradicionalno su se uputile na jedno od najluksuznijih skijališta. Ulicama su prošetali Mariah Carey te bračni par Goldie Hawn i Kurt Russell, dok su drugi poput Kendall Jenner i Justina Biebera uživali na skijaškim stazama.

Hollywoodske zvijezde tradicionalno su se uputile na jedno od najluksuznijih skijališta. Ulicama su prošetali Mariah Carey te bračni par Goldie Hawn i Kurt Russell, dok su drugi poput Kendall Jenner i Justina Biebera uživali na skijaškim stazama.

Ono što su Hrvatima austrijske Alpe, hollywoodskim je zvijezdama to Aspen u Koloradu. Ovaj idilični grad koji broji manje od 10.000 stanovnika okružen je zadivljujućim planinskim krajolikom, pa tako ne čudi što je već godinama glavno odredište poznatih lica. Danas su se tamo smjestili neki od najluksuznijih hotela u Sjevernoj Americi, a na svakom koraku nalaze se i otmjeni restorani. Osim po nezaboravnom skijaškom iskustvu, grad je također poznat i po bogatom noćnom životu. Predstavljajući sjajnu destinaciju za bijeg od gradske vreve, stekao je mnogo obožavatelja, pogotovo među onima koji si mogu priuštiti malo luksuznije zimske praznike. Kao i svake godine, hollywoodske su zvijezde pohrlile u novu blagdansku avanturu, pa tako popis poznatih imena koje možemo vidjeti u ovom sada već slavnom gradu iz dana u dan raste.

image

Mariah Carey pažnju je plijenila svojim outfitom, odjevena u bijelo od glave do pete

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Mariah Carey već dugi niz godina provodi blagdane u Aspenu sa sinovima, 12-godišnjim blizancima Moroccanom i Monroeom. Tradicionalno bi se 54-godišnjoj kraljici Božića pridružio i dugogodišnji partner, 40-godišnji Bryan Tanaka, čije je izbivanje ove godine dovelo do špekulacija da je par okončao vezu, a Page Six piše da bi razlog prekida mogao biti taj što Tanaka „želi imati obitelj” i „živjeti svoj život”. No, pjevačica božićnog hita „All I Want for Christmas Is You” odlučila je zasad ove probleme ostaviti iza sebe i prepustiti se božićnom duhu pa je u Aspenu već obavila shopping u trgovinama modnih kuća Prada, Louis Vuitton, Gucci i Kith.

image

Pjevačica je u Aspenu obavila i predblagdanski shopping u Pradi

THE DAILY STARDUST/RAAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A prekid je nedavno proživjela i Kendall Jenner. Kako navodi magazin People, izvor blizak paru potvrdio je da poznata manekenka više nije u vezi s portorikanskim reperom Bad Bunnyjem.

image

Nakon prekida s Bad Bunnyjem Kendall Jenner u Aspenu je uživala u društvu prijatelja

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A što je bolje nakon prekida nego druženje s prijateljima? Očito i sama svjesna toga, 28-godišnja članica klana Jenner-Kardashian odlučila je uživati u zimskim radostima pa se u Aspenu pridružila 29-godišnjem Justinu Bieberu i njegovoj supruzi, 27-godišnjoj Hailey, te 34-godišnjoj glumici Nini Dobrev i njezinom partneru, 37-godišnjem Shaunu Whiteu.

image

Zvijezda serije "Vampirski dnevnici" Nina Dobrev zaljubljenica je u snowboarding

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Hailey Bieber osim na snježnim padinama uživala je i u šetnji gradom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Na skijaškoj stazi posebno se iskazao Shaun White, koji je i profesionalno bavi snowboardingom i skateboardingom, ali i Justin Bieber je izvadio par trikova iz rukavu pa ne čudi što Hailey nije skidala pogled sa svog supruga. Inače, glazbenik i manekenka u braku su od 2019. godine, a za vjenčanje iz snova uložili su osam milijuna dolara.

image

Justin Bieber ekipi se na skijalištu pohvalio s trikovima koje je izveo na snowboardu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S druge strane, pravu zimsku romansu proživljava 78-godišnja Goldie Hawn sa suprugom, 72-godišnjim Kurtom Russellom. Glumački se par upoznao na snimanju filma „The One and Only, Genuine, Original Family Band”, a zajedno su punih 40 godina. U Aspenu su prošetali gradom u potrazi za božićnim poklonima, a nisu se libili pokazati međusobnu ljubav pa su na ulici razmijenili i nekoliko poljubaca.

image

Kurt Russell i Goldie Hawn i dalje su zaljubljeni kao prvog dana, a zajedno su 40 godina

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 12:29