‘Drveni‘ Kutcher

Ashton objasnio zašto nije zagrlio Reese na premijeri, razlog je pomalo tužan

Glumac misli da je svojim neuobičajenim ponašanjem na crvenom tepihu spriječio potencijalno kolanje glasina.

Glumac Ashton Kutcher držao se toliko drveno i na tolikoj distanci od kolegice Reese Witherspoon na promociji njihovog zajedničkog filma "Your Place or Mine", romantične Netflixove komedije, da je njegova supruga Mila Kunis morala intervenirati, piše BuzzFeed. Fotografije s crvenog tepiha na kojima Ashton ne vadi ruke iz džepova ili oboje glumaca gledaju u različitim smjerovima, sve na pristojnoj udaljenosti, izazvale su pomutnju među fanovima, a vrlo brzo krenulo je i sprdanje s očiglednim nedostatkom kemije između Ashtona i Reese te su im predlagali da uče od najboljih – Jessice Chastain i Oscara Isaaca koji su se svojski potrudili oko promocije nove verzije "Prizora iz bračnog života" i nije im pritom smetalo što su i jedno i drugo u braku.

image

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon definitivno nisu izgledali kao da ima nečega među njima

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Spriječio je glasine

Mila je jednostavno morala nešto učiniti, pa je i suprugu i Reese poslala poruku: "Ljudi, morate se ponašati, ono, kao da se sviđate jedno drugome." Priznao je to Ashton slušateljima podcasta "Chicks in the Office", no objašnjenje koje je uslijedilo bilo je još čudnije od ukočenog poziranja.

image

Ovako su to odradili Jessica Chastain i Oscar Isaac

LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ovako stoje stvari. Da sam je zagrlio, da sam se ponašao kao da smo bliski, ljudi bi odmah počeli govoriti da imam s njom aferu. A ako stojim pored nje s rukama u džepovima, nitko to ne bi mogao reći. Glasina bi mogla biti da se ne podnosimo", ponudio je svoje razmišljanje i dodao kako su Reese i on "stvarno dobri prijatelji".

image

Ashton je najradije držao ruke u džepovima

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK

Za i protiv

Tek to je izazvalo reakcije fanova. Mnogi su se čudili što sad Ashton brije, kad je pokazivanje privrženosti sasvim uobičajeno u promoviranju romantičnih komedija.

"Nitko ne kaže da morate izaći zajedno, ali barem budi profesionalan", poručili su mu.

Ipak, našlo se i onih koji su stali u glumčevu obranu te smatraju da on nije u krivu, jer Hollywood baš sve može iskoristiti kao spin.

Linker
16. travanj 2024 17:56