otvorio je dušu

Ashton Kutcher o rijetkoj dijagnozi koju je dobio: ‘Sretan sam što sam živ‘

Američki glumac je rekao da je "sve dobro" nakon što je prije tri godine prebolio rijedak oblik vaskulitisa.

Američki glumac Ashton Kutcher na Twitteru se osvrnuo na svoje zdravstveno stanje, nakon što je objavljena snimka na kojoj govori o svojoj dijagnozi rijetkog oblika vaskulitisa.

"Prije nego što se pojavi hrpa glasina i tračeva", započeo je Ashton 8. kolovoza, "Da, imao sam rijetku epizodu vaskulitisa prije tri godine."

44-godišnjak je ispričao da je "autoimuni poremećaj" doveo do oštećenja njegovog sluha, vida i ravnoteže.

"Prije dvije godine imao sam taj čudan, super rijedak oblik vaskulitisa, koji mi je pokvario vid, pokvario mi je sluh, poremetio mi je ravnotežu", rekao je. "Trebalo mi je otprilike godinu dana da se sve dovede u red", priznao je glumac.

"Sve je dobro. Idemo dalje", zaključio je.

Što se tiče njegovih poslovnih planova, otkrio je da će biti na maratonu u New Yorku s Thornom, tvrtkom koju je osnovao s bivšom suprugom Demi Moore, a koja se posvetila zaštiti djece od seksualnog zlostavljanja.

Ashton se nasreću oporavio i osjeća se "sretnim što je živ" nakon straha koji je proživio, a objasnio je da je to iskustvo promijenilo njegov pogled na život.

"Onog trenutka kada svoje prepreke počnete doživljavati kao stvari koje su vam namijenjene da bi vam dale ono što trebate, tada život počinje biti zabavan, zar ne?", rekao je glumac te dodao: "Počneš surfati na svojim problemima umjesto da živiš ispod njih."

Ashton je najpoznatiji je po ulozi Michaela Kelsa u humorističnoj seriji Lude sedamdesete, a 2010. je osnovao zakladu za iskorjenjivanje dječjeg ropstva u svijetu. Iste godine, Time Magazine proglasio ga je jednim od 100 najutjecajnijih ljudi. Uređivao je i vodio MTV-jevu emisiju Punk‘d u kojoj je podmetao neslane šale poznatima iz show businessa, a okušao se i na velikom platnu, većinom u komedijama.

2014. godine oženio se glumicom Milom Kunis, svojom kolegicom iz serije Lude sedamdesere s je iste godine dobio kći Wyatt Isabelle. Par ima i sina Dimitrija Portwooda.

Linker
25. travanj 2024 19:44