ABC/PLANET/PROFIMEDIA /UNSPLASH
Prekinula šutnju

Ashley Graham progovorila o neugodnom intervjuu s Hughom Grantom

Poznati plus size model na jednu noć postala je novinarka, a najtvrđi orah bio je britanski glumac, koji je podijelio gledatelje. Jedni misle da je urnebesan, drugi da je bezobrazan.

Poznati plus size model na jednu noć postala je novinarka, a najtvrđi orah bio je britanski glumac, koji je podijelio gledatelje. Jedni misle da je urnebesan, drugi da je bezobrazan.

Ove godine na Oscarima nije bilo tučnjave, tek poneki "nadrogirani medvjed" i jedan Britanac hladan kao špricer koji je svojim odgovorima potopio voditeljicu intervjua Ashley Graham. Plus size model, koja je u noći dodjele Oscara postala novinarka, na tepihu boje šampanjca dočekivala je goste i postavljala im slična pitanja "light" tematike. Svijet je ostao u šoku nakon, blago rečeno, nimalo entuzijastičnih odgovora Hugha Granta. Šturi odgovori začinjeni kolutanjem očima, dobro su poznata situacija svakom novinaru, no kada se to dogodi na dodjeli Oscara, i to još modelu, onda dobijemo maleni skandal.

O svemu se oglasila i Ashley Graham, koja je odlučila reći što misli o cijeloj situaciji. S mikrofonom u ruci i pregršt pitanja, Ashley se u nedjelju držala dostojanstveno te nije dopustila da je glumac zbuni ili izbaci iz takta. A takvo ponašanje može zahvaliti - svom odgoju. "Znate što, mama mi je rekla da ljude ubijem dobrotom", kratko je komentirala Ashley za TMZ na aerodromu LAX.

Razgovor između Graham i Granta postao je viralan, njegovo kiselo lice i iskrenost o tome kako nije oduševljen sudjelovanjem na 95. dodjeli Oscara na kraju su ispali "šokantni". Koliko god se Ashley trudila da izvuče nešto iz njega, Hugh je odgovarao kratko i jako sarkastično.

"Čemu se veselite večeras? Znam da ste pogledali neke filmove, čijoj se pobjedi veselite, nadate li se nečemu?", započela je Graham veselo. "Ničem posebno", odgovorio je Grant poput hladnog tuša. "Što večeras nosite?", pitala je dalje plus size model. "Svoje odijelo", odgovorio je glumac. "Tko ga je sašio, niste vi sami", nije se dala Graham. "Moj krojač", nastavio je u istom tonu Grant.

image

Ashley Graham mnoge modne znalce nije oduševila outfitom

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Pozdrav vašem krojaču. Kako je bilo glumiti u ‘Glass Onionu‘? Koliko je bilo zabavno snimati nešto takvo?", nije se dala Ashley. "Jedva da sam u tom filmu, pojavio sam se valjda na tri sekunde", odgovorio je Hugh.

"No dobro, sigurno je bilo zabavno, zabavili ste se?", pokušala je opet. "Hmmm. Skoro", rekao je Grant i pogledao u stranu. "OK, u redu", popustila je Ashley i završila intervju.

Linker
27. travanj 2024 14:37