NOVI IMIDŽ

Antonija Blaće ima novu frizuru: ‘Znam da se problemi ne rješavaju rezanjem šiški, ali...‘

Nakon popularnih paperjastih "curtain" šiški, voditeljica se okrenula nešto strožoj, kraćoj varijanti ove frizure.

Voditeljica Antonija Blaće zna kako popraviti raspoloženje u tmurnim zimskim danima. Poznata Šibenčanka odlučila si je uljepšati dan i osvježiti izgled u frizerskom salonu, a na društvenim mrežama pohvalila se rezultatom.

"Znam da se problemi ne rješavaju rezanjem šiški, ali… Bez filtera, pa nek‘ ide život", napisala je Antonija uz fotografiju nove frizure. Nakon što se posljednjih mjeseci držala popularnih "curtain šiški", no ovoga puta ih je skratila do razine obrva, a kosu je uvila u romantične valove.

Iako su reakcije njezinih pratitelja većinom bile pozitivne, u komentarima se našlo i nekoliko kritika. "Ti si lijepa, ali šiške su užas", napisala je jedna od pratiteljica, no čini se kako joj Blaće nije zamjerila na komentaru. "Bolje nego da sam ja užas, a šiške lijepe", našalila se voditeljica.

Inače, nakon što su se kao trend istaknule paperjaste, curtain šiške - ili u slobodnom prijevodu "zavjese", pokrenuo se i trend šiški kao beauty looka koji je poželjan u svakoj verziji. Paperjasti, neopterećeni uvojci kakve vežemo za izgled Francuskinja i dalje su veliki beauty trend 2023. godine, a po društvenim mrežama i modni pistama možemo vidjeti da su i nešto strože, ravnije ili retro varijante poput Antonijinih također jako poželjne.

Linker
18. travanj 2024 22:02