ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
Strašan udes

Anne Heche je stabilno poslije neizvjesne noći, ali opasnost još nije prestala

Američka glumica izgubila je vlast nad automobilom i zabila se u prizemlje obiteljske kuće u Los Angelesu, umalo je podlegla ozljedama.

Američka glumica izgubila je vlast nad automobilom i zabila se u prizemlje obiteljske kuće u Los Angelesu, umalo je podlegla ozljedama.

Američka glumica Anne Heche stabilno je nakon neizvjesne noći u bolnici, kamo je prebačena nakon jučerašnje teške prometne nesreće u Los Angelesu. Zbog požara koji je izbio kad je njezin Mini Cooper uletio u prizemlje obiteljske kuće i gotovo isti tren se zapalio, glumica je zadobila opekline, a kako nije bila pri svijesti, intubirana je odmah po dolasku u bolnicu, javlja People.

Uslijedila je borba za njen život u kojoj liječnici, zasad, pobjeđuju. Koliko je situacija noćas bila neizvjesna svjedoči dirljiva molba njezinog bivšeg partnera Jamesa Tuppera.

"Molim vas za vaše misli i molitve za ovu divnu ženu, glumicu i majku večeras", napisao je kanadski glumac poznat po ulogama u tv-serijama "Mercy" i "Osveta". S nastradalom glumicom ima 13-godišnjeg sina Atlasa o kojem je preuzeo brigu u teškoj situaciji, a svu moguću pomoć i podršku izrazio je i njezin bivši dečko, američki glumac Thomas Jane.

Bivši suprug Anne Heche, Coleman Laffoon, nekadašnji kamerman a danas uspješan mešetar nekretninama s kojim je dobila 20- godišnjeg sina Homera, zasad se nije oglasio. Glasnogovornik zvijezde filmova "The Vanished" i "Predsjedničke laži" također je zamolio za molitve i poštivanje privatnosti njene obitelji u teškom razdoblju.

image
RON ADAR/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Što se dogodilo? Prema izjavama svjedoka, glumica je zbog nepoznatog razloga skrenula sa svoje trake i udarila u vrata garaže stambenog bloka prije nego što se okrenula i odjurila u automobilu. Nedugo potom uletjela ili bolje rečeno, proletjela je kroz prizemlje obližnje obiteljske kuće.

Na poprište udesa stigli su vatrogasci i jedva je oslobodili iz uništenog vozila. Dio ekipe gasio požar koji se širio obiteljskom kućom na adresi 1700 South Walgrove Avenue u Los Angelesu. Ukratko, na poprištu nesreće pune ruke posla imalo je čak 60 vatrogasaca.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Imali smo višestruki incident: tešku prometnu nesreću, zarobljenu ženu u zapaljenom automobilu i požar u obiteljskoj kući u koju se vozilo zabilo. U ovom trenutku je uništena," izjavio je vatrogasni kapetan Erik Scott. Bez obzira na strašan događaj, Anne Heche za sada nije ugrožena, a vlasnica uništene kuće srećom je neozlijeđena. Dakako, životi su najvažniji, pa ipak, teško je ne zapitati se kako se nesreća dogodila i zašto je glumica izgubila vlast nad svojim automobilom?

Linker
26. travanj 2024 03:06