Voditeljicu je iznenadio šokantan prizor

 NEJA MARKICEVIC CROPIX
prisjetila se

Anja Alavanja Viljevac prepričala zastrašujuću situaciju iz garaže: ‘Trauma zarađena‘

Zagrebačka novinarka i voditeljica nemalo se iznenadila prizorom koji ju je prije deset godina u sitne sate, kad se vraćala s izlaska, zatekao u gradu.

Zagrebačka novinarka i voditeljica nemalo se iznenadila prizorom koji ju je prije deset godina u sitne sate, kad se vraćala s izlaska, zatekao u gradu.

Zagrebačka novinarka i voditeljica Anja Alavanja Viljevac otkrila je da je svojedobno doživjela šokantan susret u garaži. Kad se prije deset godina u sitne sate vraćala s izlaska, razmišljajući o tome kako će uskočiti u svoj automobili, odvesti se kući i zadovoljno zaspati nakon dobrog provoda, pred njom se ukazao "filmski" prizor. Nedaleko od svog vozila ugledala je dva tipa u fantomkama kako užurbano "ordiniraju" oko susjedovog BMW-a.

Majci trojce sinova, desetogodišnjeg Jakova i sedmogodišnjeg Ivora iz bivšeg braka te uskoro dvogodišnjeg Dana kojeg je dobila s drugim suprugom Vedranom Viljevcem, ni danas nije svejedno kad se sjeti tog događaja. Bila je svjedokinja provale, a kriminalci definitivno ne vole kad im se usred "posla" pojave slučajni prolaznici.

"Gledaju oni mene, gledam ja njih. Tražim daljinski od garaže, sekunde teku kao sati dok se vrata napokon ne dignu i beeeežanija…Auto spašen, trauma zarađena", objavila je voditeljica na Instagramu.

Sve se, srećom, dobro završilo. Jedina posljedica neugodnog susreta bilo je snažno lupanje srca. Kad sada razmišlja o tome, zaključuje: "Danas vjerujem da sam ja neugodnije iznenadila njih nego oni mene".

Linker
26. travanj 2024 15:12