Obična kućanica

Angelina Jolie ‘napustila‘ je sav glamur otkako se rastala od Brada

Glumica unatoč žestokoj sudskoj bitki s bivšim pokušava živjeti kao sav normalan svijet, sama odlazi u nabavku, ne koristi dostavu, nosi vrećice te brine o djeci kojoj pokušava osigurati život kakav žive i njihovi vršnjaci bez slavnih roditelja.

Za one koji se nađu u Los Angelesu, a voljeli bi vidjeti neku od holivudskih zvijezda kao što je primjerice Angelina Jolie, umjesto da krenu put razvikanih premijera i crvenog tepiha, trebaju samo svratiti do trgovine Gelson‘s u kvartu Los Feliz. Tamo je naime, slavna glumica toliko često da na nju nitko ne obraća ni pažnju, a u shopping sa sobom uvijek povede i nekog od svoje djece. U posljednje vrijeme najčešća pratnja joj je kćer Vivienne koja mami pomaže nositi stvari do auta.

image

Angelina Jolie i Vivienne Jolie Pitt u kvartovskom dućanu

SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Što je i malo čudno jer je Angelina uvijek uz sebe imala barem jednog tjelohranitelja, no on se po novome ne miče od njezinog automobila. Podsjetimo, Angelina s djecom živi u Los Felizu u luksuznom Laughlin parku gdje je prije tri godine kupila velebno imanje, a u istom kvartu kuću ima i njezin bivši muž Brad Pitt s kojim je, podsjetimo, završila na sudu zbog zajedničke imovine u Francuskoj.

image

Glumicu i njezinu najmlađu kćer najčešće se može sresti u Gelson‘s Supermarketu u Los Felizu

@CELEBCANDIDLY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glumicu se često može vidjeti u njezinom kvartu, pokušava živjeti što normalnije i što neupadljivije, pa se tako i ovaj put "sakrila" iza svog jednostavnog stila. Odjenula je crni kaput na komotni sivi komplet koji podsjeća na trenirku i sandale s debelim potplatom, baš kao prava kućanica koja je samo skoknula do dućana.

No ona je uvijek u odjeći jednostavnih linija i bazičnih boja što ju doduše ističe u gradu filma i glamura gdje oni bez karijere pokušavaju na sebe privući pažnju upadljivim modnim kombinacijama. A njoj je medijske pažnje sigurno preko glave pogotovo od kada je u žestokoj sudskoj bitki sa svojim bivšim s kojim se spori oko već spomenutog francuskog imanja Miraval.

Linker
18. travanj 2024 21:36