Samo najbitniji

Andrej Kramarić nakon velike pobjede objavio fotku na kojoj je sa ženom i sinom ispred križa

Nogometaš je na utakmici protiv Kanade zabio dva gola, tu je pobjedu obilježio znakovitim Insta - storyjem.

Andrej Kramarić koji je u maestralnoj pobjedi Hrvatske nad Kanadom zabio dva gola na svom je Instagram profilu objavio znakovitu fotografiju. Andrej je pokazao kako sa suprugom Mijom Ćurković i sinom pozira ispred križa Isusa Krista. Nogometaš u nosiljci drži sinčića dok istovremeno drži rukom nogu kipa. Ovom fotografijom Kramarić se vjerojatno zahvalio za svoj izniman doprinos prvoj pobjedi hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru.

image

Ovu fotografiju Kramarić je objavio nakon pobjede nad Kanadom

INSTAGRAM ANDREJ KRAMARIC

Kramarić je proglašen najboljim igračem utakmice. njegov prvi pogodak donio je izjednačenje, nakon šokantnog prvog gola koji nam je zadala Kanada. Nakon tih 1:1 Vatreni su jednostavno preokrenuli igru i postigli fenomenalan rezultat od 4:1.

Andrej i Mia vjenčali su se u ožujku 2021. u zagrebačkoj vijećnici, zavjete su izgovorili nakon četiri godine ljubavi. Vjenčali su se u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu u krugu obitelji, kumova i bliskih prijatelja.

image

Andrej Kramarić i Mia Ćurković vjenčali su se 2021.

RONALD GORSIC/CROPIX

Njihov susret zaista je bio sudbonosan jer ga je Mia, kako je rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled.

"Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je zaljubljeni nogometaš.U kolovozu iste godine par je dobio svog prvog sina, Mia je rodila u Zagrebu, a dječačića su nazvali Viktor.

Linker
16. travanj 2024 18:47