I zvijezde su ljudi

Amy Adams: Zbog predstave u Londonu zakačila se za reality show Love Island

I holivudska zvijezda šest puta nominirana za Oscara postala je fan škakljivog showa koji prate milijuni Britanaca, pa i glazbena legenda Nick Cave.

Premda je šest puta nominira za nagradu Američke filmske akademije, najprestižniju u svijetu filma, holivudska zvijezda Amy Adams ostala je bez teksta kad je početkom godine pozvana debitirati na West Endu u predstavi "Staklena menažerija" Tennesseeja Williamsa. Ponuđenu glavnu ulogu Amande Wingfield prihvatila je bez razmišljanja, a u nedavnom istupu u medijima priznala je da se još uvijek privikava na činjenicu da joj je ime masno otisnuto na plakatima koji reklamiraju predstavuu kazalištu Duke of York, javlja Sky News. Glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Uvod u anatomiju" kaže da je prirodno da dramski umjetnik koji drži do sebe osjeća respekt prema toj sceni. Premijera je održana prošlog tjedna, opravdala je povjerenje redatelja Jeremyja Herrina, doživjela da joj poslovično rezervirani Britanci zdušno plješću pa ipak, zvijezda filmova "Američki varalice" i "Dolazak" još uvijek misli da sanja.

image

Amerikanka se navukla na britanski reality

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Osjećam se kao da učim potpuno novi zanat jer se nalazim svake večeri na pozornici. To je neopisivo iskustvo, graditi odnos s tom publikom iz večeri u večer, meni je to je nevjerojatno," kaže glumica dodajući kako u kazalište često dovodi svoju 12-godišnju kćer Avianu, koju je dobila u braku s američkim umjetnikom Darrenom Le Gallom. Djevojčica uživa u predstavi premda je zacijelo zna napamet ...

Kako god bilo, jedan detalj koji je glumica otkrila o sebi razgalio je njene britanske fanove. Ispričala je da se poput mnogih "zakačila" za vrlo popularan reality show "Love Island", ili u slobodnom prijevod - otok ljubavi. Kad god uzmogne, napeto prati natjecatelje koji traže ljubav (i seks) pred kamerama.

image

‘Love Island‘ moglo bi se nazvati televizijskim ‘trešom‘

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Pokupila sam iz Love Islanda svoju novu omiljenu frazu. Glasi: ‘Neću lagati ako kažem...‘ U početku me je izluđivala. Nije mi bilo jasno zašto bi to itko rekao? Ili nekog slažeš ili ne. To je kao da si planirao slagati, ali si se u zadnji tren predomislio. No uvukla mi se u uho i sad je često ponavljam", govori glumica. Njezinu strast prema realityju koji prate milijuni Britanaca, a finale je 1. kolovoza, dijeli glazbena ikona Nick Cave. Navija za najtecatelja Lucea Bisha, no razlog je tužan: mladić je bio prijatelj njegovom sinu Arthura, koji je pao s litice i na mjestu poginuo 2015. u dobi od samo 15 godina, piše The Independent. Roditelji Lucea Bisha, Maria i Michael bili uz Nicka Cavea i njegovu suprugu Susie u najtežim tjednima nakon njegove smrti.

Linker
19. travanj 2024 14:25