HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
zajednički trenutak

Amber Heard pokazala dosad neviđene fotografije kćerkice Oonagh

Američka glumica podijelila je sa svojih 5,2 milijuna pratitelja na Instagramu nekoliko fotografija, među kojima se našla i ona na kojoj hrani malu Oonagh bočicom.

Američka glumica podijelila je sa svojih 5,2 milijuna pratitelja na Instagramu nekoliko fotografija, među kojima se našla i ona na kojoj hrani malu Oonagh bočicom.

Amber Heard podijelila je sa svojih 5,2 milijuna pratitelja na Instagramu nekoliko fotografija, među kojima se našla i rijetka fotografija njezine dvogodišnje kćeri Oonagh. Na fotografijama američka glumica ima crvenu kosu koja je prepoznatljivi znak Mere, lika kojeg je sada po drugi put utjelovila u nastavku filma "Aquaman". Povod objave bio je nedavni izlazak novog nastavka kino hita "Aquaman and the Lost Kingdom", a 37-godišnja glumica odlučila je putem društvenih mreža zahvaliti obožavateljima na podršci.

"Nakon toliko vremena, Aquaman 2 stekao je popularnost. Hvala svim obožavateljima na podršci i ljubavi koje su mi pružili tijekom pokušaja da se vratim kao Mera. Zaista vam hvala", napisala je Heard uz tri fotografije, među kojima se našla i jedna na kojoj glumica hrani bočicom svoju kćer, očito za vrijeme snimanja prvog dijela filma kada je Oonagh imala tek nekoliko mjeseci. Inače, Heard je kćerkicu dobila uz pomoć surogat majke u travnju 2021. godine, a par mjeseci kasnije je pratiteljima objavila sretnu vijest i rekla da već četiri godine želi biti majka, no pod svojim uvjetima. Rijetko dijeli fotografije kćeri na društvenim mrežama, pa smo tako malenu Oonagh zadnji put mogli vidjeti prije godinu dana, kada je glumica odlučila obilježiti njezin prvi rođendan.

Prisjetimo se, glumica je za vrijeme suđenja za klevetu s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom izjavila da je velik dio njezine uloge izbačen iz nastavka Aquamana. "Jako sam se borila da ostanem u filmu, nisu me htjeli uključiti. Dobila sam scenarij. A onda su dane nove verzije scenarija u kojima su izbačene akcijske scene koje su prikazivale dva lika koja se bore jedan s drugim", rekla je Heard. No za vrijeme suđenja, tisuće i tisuće fanova potpisalo je peticiju kojom su tražili da se Amber izbaci iz nastavka kino hita, međutim to se nije dogodilo.

Heard se nakon sudskih trakavica s bivšim suprugom preselila s kćeri u Madrid. Tada je izvor blizak glumici za Page Six objasnio da je "nakon suđenja jedva dočekala napustiti SAD sa svojom kćeri. U Španjolskoj ima mnogo više privatnosti".

Linker
28. travanj 2024 01:23