Moraš ga voljeti

Amal doživjela nezgodu na crvenom tepihu, džentlmen George spasio stvar

Slavni glumac jedan je od ovogodišnjih dobitnika Kennedyjeve nagrade, godišnje počasti koja se dodjeljuje performativnim umjetnicima za njihov životni doprinos američkoj kulturi, a na ceremoniji ga je podržala supruga.

Kada pored sebe imaš džentlmena kao što je George Clooney, čak ni nezgode na crvenom tepihu ne mogu ti pokvariti raspoloženje! Snalažljivosti slavnog glumca ovoga je vikenda posvjedočila njegova supruga Amal Clooney, nakon što joj je na ceremoniji dodjele nagrada Kennedy Center Honors u Washingtonu njezin styling "otkazao poslušnost".

Lijepa odvjetnica za ovu je prigodu odabrala dugu crvenu haljinu modne kuće Valentino, a uparila ju je s clutch torbicom u istoj boji te pripadajućim plaštem koji je sezao sve do poda.

image

Amal je blistala u kreaciji modne kuće Valentino

CNP INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Prošetala je crvenim tepihom držeći za ruku nasmijanog Clooneya, koji je i ovoga puta igrao na klasiku odlučivši se za elegantni smoking, bijelu košulju i crnu leptir mašnu. Par je spremno pozirao fotografima, no u jednom se trenutku kraj Amalinog plašta zapetljao na tepihu. Oskarovac je tada preuzeo stvar u svoje ruke i teatralno popravio kreaciju, na oduševljenje svoje supruge i svih okupljenih.

image

Skladni par ukrao je show na dodjeli nagrada

CNP/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Inače, George je bio jedan od ovogodišnjih dobitnika nagrada Kennedy Centra, godišnje počasti koja se dodjeljuje performativnim umjetnicima za njihov životni doprinos američkoj kulturi. Osim supruge Amal, Clooneyja su na ceremoniji podržali i njegovi roditelji Nick i Nina.

"Odrastajući u malom gradu u Kentuckyju, nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana ja biti taj koji će sjediti na balkonu Kennedy Centra. Velika mi je čast što je moje ime spomenuto uz sve ove nevjerojatne umjetnike, ovo je istinski uzbudljivo iznenađenje za cijelu obitelj Clooney", rekao je glumac za ABC News.

image

George je jedan od ovogodišnjih dobitnika nagrada Kennedy Centra

CNP INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 18:18