GODIŠNJICA

Alec Baldwin slavi ljubav sa zaručnicom: ‘Nakon 11 godina i sedmero djece‘

Holivudski glumac ponosno je povodom godišnjice zaruka pokazao veliku obitelj.

Protekli mjeseci nisu bili lagani za glumca i producenta Aleca Baldwina, no njegova obitelj mu je stalna i najveća podrška. Baldwin svoju ljubav ne skriva ni na društvenim mrežama pa je ovog vikenda obilježio 11 godina od zaruka s Hilarijom Baldwin, koja je majka njihovo sedmero djece. Par je na Instagramu objavio obiteljske fotografije kojima su obilježili godišnjicu, a glumac je supruzi posvetio poruku.

"Prije 11 godina, zaručio sam se za predivno biće. Ona je negdje ispod ove ‘hrpe‘. Jedanaest godina, sedmero djece kasnije i cijeli ocean uspomena - volim te Hilaria", napisao je glumac. Par je u 11 godina veze dobio sinove Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4), Eduarda (2) te kćeri Carmen (9), Mariu (2) i najmlađu Ilariu koja se rodila prije šest mjeseci. Inače, glumac iz prvog braka s Kim Basinger ima 27-godišnju kćer Ireland. I Hilaria je podijelila fotografiju na kojoj se nalazi glumac sa svojom velikom obitelji. "Volimo te i uvijek smo uz tebe", napisala je.

Podsjetimo, glumac se suočava s dvije optužbe za ubojstvo iz nehaja, a nakon što mu je prijetilo pet godina iza rešetaka, posljednje informacije sa suda govore da će dobit će manju zatvorsku kaznu ili će ostati na slobodi. Alec Baldwin na sudu je zbog incidenta koji se dogodio na probi snimanja u listopadu 2021. - iz pištolja je ispucao pravi metak u snimateljicu, a kolateralna žrtva smrtonosnog incidenta bio je i redatelj filma Joel Suoza koji je zadobio lakše ozljede.

Linker
20. travanj 2024 15:02