Stop bolovima

Alec Baldwin oporavlja se nakon složene operacije, zahvat je bio neizbježan

Vijest o glumčevom kirurškom liječenju objavila je na Instagramu njegova supruga Hilaria Baldwin, uz fotografiju s bolničkog kreveta i zahvalu liječnicima i svima koji su pomogli Alecu.

Američki glumac Alec Baldwin oporavlja se nakon operacije zamjene kuka, objavila je njegova supruga Hilaria Baldwin na svom Instagram profilu. Objasnila je kako je operacija bila neizbježna jer je njezin suprug „prošao poglavlje vrlo intenzivnih kroničnih bolova”.

„Alec je danas dobio novi kuk i to je bilo nužno već dulje vrijeme. Toliko smo toga prošli zajedno! Kao tvoja partnerica, želim ti da ostaviš iza sebe bolno razdoblje i počneš kvalitetnije živjeti”, napisala je Hilaria uz fotografiju s bolničkog kreveta te je zahvalila liječnicima koji su omogućili liječenje i „ostalim divnim ljudima koji su pomogli Alecu da prođe kroz sve sigurno”. Baldwin je u komentarima kratko, ali slatko odgovorio: „I tebi. Hvala tebi.”

Hilaria i Alec vjenčali su se 2012., a kći Carmen, prva od sedmero djece koliko za sada imaju, rodila im se 23. kolovoza 2013. Najmlađa, Ilaria Catalina Irena, svijet je ugledala 22. rujna 2022. godine. Iza para je teško razdoblje, jer je glumac, zajedno s rekviziterkom Hannah Gutierrez-Reed, bio optužen za ubojstvo iz nehata snimateljice Halyne Hutchins na setu vesterna „Rust” 2021. godine. U optužbi je stajalo da nije poštovao sigurnosne propise kad je iz revolvera kojim je vježbao ispalio pravi metak koji je ubio snimateljicu. No, pravna sreća se poslije okrenula na njegovu stranu, pa vijesti o glumčevoj operaciji zamjene kuka, kako je objavio People, dolaze nakon što su tužitelji u travnju odbacili kaznenu prijavu protiv njega u vezi s umiješanošću u Halyneinu smrt.

Linker
20. travanj 2024 07:04