poznati splitski par

Albina otkrila zašto je obrisala fotke s dečkom Hajdukovcem

Splitska pjevačica demantirala je tračeve o prekidu s nogometašem Ivanom Ćalušićem i objasnila zašto je s njezinog Instagram profila nestao svaki trag njihove veze.

Posljednjih se dana naveliko šuška da je došao kraj ljubavi između poznatog splitskog para, pjevačice Albine Grčić i veznjaka Hajduka Ivana Ćalušića. S Instagram profila pobjednice Dore preko noći su nestale sve njihove zajedničke fotografije, što je odmah potaknulo glasine o prekidu, a o cijeloj situaciji Albina se oglasila za Slobodnu Dalmaciju.

image

Albina i Ivan

PRIVATNI ALBUM

"To nije istina! Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", izjavila je pjevačica kratko. Albina i Ivan u vezi su četiri godine, a Splićanka nam je svojedobno ispričala kako ih spaja ljubav prema putovanjima i novim iskustvima.

image

U novom spotu za singl ‘27‘

FOTOGRAFIJE: ANTE ODAK

"Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji ‘dejt", rekla je tom prilikom Albina.

Linker
30. ožujak 2024 04:59