Shakira

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
NA TRONU

Ako dosad nije bilo jasno: Shakira dokazala da je ultimativna latino kraljica

Kolumbijska pop zvijezda 7. svibnja će dobiti najveće priznanje i na prvoj Billboardovoj gala svečnosti biti proglašena latino zvijezdom godine.

Kolumbijska pop zvijezda 7. svibnja će dobiti najveće priznanje i na prvoj Billboardovoj gala svečnosti biti proglašena latino zvijezdom godine.

Bila su to najburnija četiri mjeseca u Shakirinom životu, ali sada bi se situacija trebala napokon stabilizirati i smiriti. Kolumbijska pop zvijezda sa sinovima Milanom i Sashom se nakon rastave od svog nevjenčanog partnera Gerada Piquea, legendarnog španjolskog nogometaša, iz Barcelone preselila u Sjedinjene Države, između njih su dogovoreni svi detalji raspodjele imovine i njihovog daljnjeg zajedničkog odgoja djece, a pjevačica je upravo saznala da će na gala svečanosti 7. svibnja postati prva zvijezda koja će biti proglašena Billboardovom latino ženom godine.

image

Shakira u Cannesu na lanjskoj premijeri ‘Elvisa‘

BOYER DAVID/ABACA/SHUTTERSTOCK

Svečanost će voditi Ivy Queen i Jacqueline Bracamontes, mjesto radnje je Watsco centar u Miamiju, a u obrazloženju nagrade stoji da je Shakira ultimativna zvijezda glazbene industrije koja je svojim utjecajem pridonijela promociji latino glazbe diljem svijeta, a njezina pojava je definicija ženske samosvijesti i uspjeha.

Shakira se početkom godine sa sinovima preselila u Miami, jer joj je život u Španjolskoj postao nesnosan zbog paparazza, ali i medijski eksponirane ljubavne veze njezinog bivšeg partnera i mlađahne Clare Chie Marti. A iz kuće u Barceloni nakon prekida doslovno ju je izbacio nesuđeni svekar Joan Pique, Gerardov otac, s obzirom na to da je velebno zdanje u kojem je živjela s djecom - u njegovom vlasništvu.

Shakira se bivšem osvetila u pjesmi, poručivši mu da zna što se dogodilo, jer je postao toliko čudan da ga više ne prepoznaje: "Vrijedim kao dvije od dvadest i dvije. Mijenjao si Ferrari za Twingo. Mijenjao si Rolex za Casio. Ideš brzo, uspori. Ah, puno te tvoje teretane, ali vježbaj malo i svoj mozak", poručila mu je u pjesmi koja je u međuvremenu postala hit.

Linker
26. travanj 2024 01:02