Bye-bye Marseille

Adriana Ćaleta-Car uoči velike životne promjene: ‘Hvala za sve predivne trenutke‘

Supružnici će uskoro zajedno sa sinčićem promijeniti adresu nakon četiri godine boravka u Marseilleu.

Pravnica i supruga našeg nogometnog reprezentativca Adriana Ćaleta-Car objavila je na društvenim mrežama dirljivu objavu. Sve je počelo kada je Duje nedavno potpisao novi ugovor za Southampton, a to znači da se cijela obitelj treba preseliti u Ujedinjeno Kraljevstvo.

"Hvala za sve predivne trenutke, hvala sto smo se tu osjećali kao doma, hvala na svoj podršci koju ste nam pružali u dobrim i u lošim trenutcima, hvala svim divnim ljudima koji će zauvijek ostati u srcu!", poručila je Adriana ispod serije obiteljskih fotografija.

"Imate u nama vjerne navijače zauvijek", zaključila je.

"Preslatki ste", ‘‘Sretno, baš ste preslatka mala obitelj", "Divni ste‘‘, "Puno sreće u Engleskoj", samo su neki u nizu komentara obožavatelja.

Southampton je za Ćaleta-Cara francuskom klubu Olympique Marseilleu platio odštetu od deset milijuna eura, odnosno skoro polovicu iznosa koji je Marseille dao za hrvatskog nogometaša kada ga je u ljeto 2018. doveo iz Salzburga za 19 milijuna eura.

Moglo bi se reći da je Adriana uživala u Marseilleu gdje je živjela s Dujom pune četiri godine. Francuska joj je u potpunosti prirasla srcu pa je često dijelila fotografije s obale. Nihov sinčić, rođen je 23. kolovoza 2021. u Marseilleu, pa ih i ta uspomena veže uz Francusku.

image

Duje Ćaleta Car

FRANK AUGSTEIN/AFP/PROFIMEDIA FRANK AUGSTEIN/AFP/PROFIMEDIA

Prije točno godinu dana francuski mediji su objavili da je Ćaleta-Car odbio engleski Wolverhampton koji je za njega navodno nudio Marseilleu 18 milijuna eura te da je glavnu riječ u toj odluci imala njegova supruga, pravnica Adriana, koja se nije htjela preseliti s Azurne obale u predgrađe Birminghama gdje je klima drugačija nego na Mediteranu. Nogometaš je to tada demantirao.

Linker
25. travanj 2024 15:46