KUTAK DOMA

Adele se pohvalila zlatnim kipićem pa pokazala luksuzni dom vrijedan 58 milijuna dolara

Pjevačica se oglasila na Instagramu nakon što joj je uručena nagrada Emmy, koju je prošlog tjedna osvojila za svoju emisiju Adele: One Night Only.

Engleska zvijezda Adele Laurie Blue Adkins, poznatija kao Adele, na društvenim mrežama podijelila je tri fotografije kojima je obradovala obožavatelje. Dvije na kojima pozira bez šminke uz nagradu i treću na kojoj je trofej lijepo izložen u dnevnoj sobi njezine nove kuće vrijedne 58 milijuna dolara, koju je ranije ove godine kupila od kolege i glumca Sylvestera Stallonea.

"Dovraga, prezadovoljna sam! Tako sam počašćena što sam ovo primila. Svaka čast svima koji su sudjelovali i šaljem veliku ljubav svim ostalim nominiranima‘‘, poručila je pjevačica ispod fotografije na kojoj veselo pozira.

Naime, Adele je osvojila Emmyja za izvanredan estradni specijal (unaprijed snimljen), a njezin televizijski specijal za CBS, koji je emitiran 14. studenog 2021., pobijedio je u još četiri kategorije.

Paul Dugdale, redatelj filma Adele: One Night Only, osvojio je nagradu za izvanrednu režiju za estradni specijal, a serija je osvojila nagrade za izvanredno miksanje zvuka,izvanredan dizajn svjetla/režiju svjetla i izvanrednu tehniku snimanja.

Nakon izlaska specijala, Adele je radila bez prestanka, a Novu godinu započela je u novom domu. U siječnju je kupila Sylvesterovu bivšu vilu na Beverly Hillsu za 42 milijuna funti (58 milijuna dolara) nakon što je zvijezda Rockyja gotovo prepolovila njegovu prvotnu traženu cijenu s 81 milijun funti (110 milijuna dolara). Ubrzo nakon toga uselili su se ona i njezin dečko Rich Paul.

image
NIKLAS HALLE‘N/AFP/PROFIMEDIA

Obožavatelji su odmah zaključili da pjevačica nema problema s otkrivanjem svog prirodnog looka budući da je objavila fotografiju na kojoj je u potpunosti bez šminke. Podsjetimo, ovo nije prvi put da pokazuje svoje lice bez trunke šminke. Početkom svibnja povodom 34. rođendana otišla je korak dalje te otkrila kako se osjeća u svojoj koži.

"Koju razliku čini jedna godina! Ako vrijeme liječi i zaglađuje sve nabore u mom životu, kao što je činilo dok leti, tada jedva čekam da napunim 60! Nikad nisam bila sretnija. Toliko lekcija, toliko blagoslova za koje treba biti zahvalna. Ovo je 34, i sviđa mi se. Hvala vam za rođendansku ljubav", napisala je Adele u opisu fotografija", poručila je na Instagramu.

Linker
19. travanj 2024 22:36