SASVIM ISKRENO

Adele otvorila dušu na koncertu i progovorila o svom najtežem periodu

Pjevačica je ispričala kako je za vrijeme razvoda od bivšeg supruga išla na pet terapija dnevno te da je u međuvremenu zapostavila svoje zdravlje.

Nakon višestrukog odgađanja, Adele u studenom započela ciklus nastupa pod nazivom "Vikendi s Adele" u hotelu Caesars Palace u Las Vegasu, koji će trajati do ožujka. Na svom posljednjem koncertu otvoreno je progovorila o svom mentalnom zdravlju i otkrila da ponovno ide na terapiju kako bi mogla dati najbolje od sebe na nadolazećim nastupima.

Britanska glazbena diva otkrila je da ponovno razgovara s terapeutom po prvi put od razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

image

Pjevačica priznaje kako je nastupi ispunjavaju strahom

BACKGRID BACKGRID UK/PROFIMEDIA

“Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam početi. Ranije, kada sam proživljavala razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za vlastito ponašanje i stvari koje bih rekla”, priznala je svojim obožavateljima i dodala kako sada namjerava raditi na sebi svakog tjedna.

“Moja terapija ovog tjedna bila je stvarno zanimljiva. Bila je upravo o ovim mojim koncertima. Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati glazbu, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom", bila je iskrena Adele.

Linker
13. travanj 2024 19:08