može si priuštiti

Adele ništa ne prepušta slučaju: Za zaštitu glasa koristit će najbolji mogući zrak dok pjeva

Glazbenica će koristiti tehnologiju vrijednu 400.000 funti za zaštitu svog glasa tijekom koncerata u Las Vegasu.

Glazbena zvijezda Adele, koja je odgodila svoj koncert "Weekends with Adele" u Colosseumu u Caesars Palaceu u siječnju, ponovno će doći na pozornicu u sklopu serije koncerata koja će trajati tri mjeseca. Koncerti će se održati u Las Vegasu, a Adele za njih ima posebne zahtjeve.

Naime, Adele je dala instalirati kompleksni sustav koji će joj jamčiti "najbolji mogući zrak" dok pjeva.

"I prije su se instalirali složeni sustavi, ali ovo je stvarno na novoj razini. Sustav funkcionira tako da kombinira odvlaživače, jedinice za pročišćavanje, raspršivanje molekula vode i ventilatore za hlađenje u prostoriji za pripremu i zatim usmjerava taj zrak oko pozornice. Adele dobiva najbolji mogući zrak da zaštiti svoj glas", rekao je nepoznati izvor za Mirror.

To i ne čudi jer je Adele 2011. operirala glasnice nakon što su liječnici uočili krvarenje na njima. Adele je prema pisanjima stranih medija "i više nego spremna" ponovo nastupati te da je vježbala više od 12 sati dnevno.

image

Adele mora imati najbolji mogući zrak dok pjeva.

AIEX TODD/AVALON/PROFIMEDIA

"Adele jedva čeka da počne s koncertima, više je nego spremna. Uložila je srce i dušu u pripreme, vježbala je 12 sati dnevno i svaka sitnica je na svom mjestu i usavršena. U ovom trenutku samo se želi požuriti jer sada kada je sve spremno čekanje je teško, to je kao odbrojavanje do božićnog jutra ili tako nešto. Večer otvaranja bit će epska proslava, svi njezini voljeli ljudi će biti tamo!", dodao je izvor.

Nakon što odradi sve zakazane koncerte, britanska kantautorica planira upisati studij. "Nakon Vegasa želim diplomirati englesku književnost. Da nisam uspjela pjevajući, mislim da bih bila učiteljica engleskog jezika. Voljela bih da sam mogla pohađati sveučilište i iskusiti to, no ipak ću studirati online s učiteljem. To je moj plan za 2025., samo da steknem kvalifikacije", otkrila je pjevačica.

Linker
24. travanj 2024 08:15