OSTVARENJE SNOVA

Adele najavila veliki zaokret u karijeri: ‘Krećem na fakultet!‘

Britanska kantautorica od sljedećeg će mjeseca redovito nastupati u hotelu Caesars Palace u Vegasu, a nakon što odradi sve zakazane koncerte planira upisati studij.

Britanska pjevačica i dobitnica Grammyja Adele u ponedjeljak je u Los Angelesu u razgovoru s fanovima otkrila kako će se uskoro posvetiti svojoj drugoj strasti - engleskoj književnosti.

Nakon višestrukog odgađanja, Adele će od sljedećeg mjeseca redovito nastupati u hotelu Caesars Palace u Vegasu, a nakon što odradi sve zakazane koncerte planira upisati studij, prenosi BBC.

image

Adele na crvenom tepihu Brit Awardsa 2022.

BACKGRID BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Nakon Vegasa želim diplomirati englesku književnost. Da nisam uspjela pjevajući, mislim da bih bila učiteljica engleskog jezika", otkrila je pjevačica. Dodala je kako joj njezina strast prema engleskom jeziku itekako pomaže u poslu.

"Voljela bih da sam mogla pohađati sveučilište i iskusiti to, no ipak ću studirati online s učiteljem. To je moj plan za 2025., samo da steknem kvalifikacije", ispričala je.

Adele je i ranije govorila o svojoj ljubavi prema materinjem jeziku, a prošle godine je na svom povratničkom koncertu u Velikoj Britaniji imala emotivni susret sa svojom nekadašnjom profesoricom engleskog, gospođom McDonald.

image

Pjevačica u novom spotu

ADELE/COLUMBIA RECORDS FERRARI/PROFIMEDIA

Pjevačica je tijekom audijencije u u londonskom Palladiumu otkrila slavnoj glumici Emmi Thompson kako ju je u mladosti najviše inspirirala upravo profesorica McDonald.

"Bila je kul, toliko pristupačna i simpatična da sam se jako veselila satovima engleskog. Otišla je u osmom razredu, ali me stvarno uvela u književnost. Oduvijek sam bila opsjednuta engleskim i evo, sada pišem tekstove", ispričala je Adele tom prilikom.

Linker
20. travanj 2024 07:44