opušteni

24-godišnji Shawn Mendes ulovljen sa svojom navodnom 51-godišnjom partnericom

Shawn Mendes i njegova navodna djevojka dr. Jocelyne Miranda ulovljeni su zajedno u četvrtak ujutro na planinarenju u Runyon Canyon Parku u Los Angelesu. Mladi glazbenik skinuo je i majicu, a kad je uočio paparazze nasmiješio im se. Iza njega je koračala 51-godišnja Jocelyne.

Prije nego što su se upustili u avanturu na otvorenom, pop zvijezda i liječnica, koja je radila s mnoštvom sportaša i slavnih osoba tijekom svoje 20-godišnje karijere, hodali su rame uz rame od automobila do planinarske staze.

image

Surađuju od 2018. godine, a lani su krenule glasine da su u vezi

PRIMEPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jocelyne je nosila crni top s potpisom brenda Alo Yoga, tajice, velike sunčane naočale i bijele tenisice, a kosu je podignula u visoki rep.

Par je glasine o vezi pokrenuo u srpnju prošle godine kad su snimljeni kako čavrljaju i smiju se tijekom tjelovježbe. Prije toga su zajedno ručali. Ranije ovog mjeseca skupa su došli na afterparty Grammyja, a ona je prošlog mjeseca snimljena kako ulazi u njegov dom u West Hollywoodu.

image

Ulovljeni su zajedno na planinarenju

PRIMEPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako se doznaje, njih dvoje surađuju od 2018. godine, a Jocelyne je surađivala i s brojnim drugim zvijezdama, poput Justina i Hailey Bieber te Kendall Jenner.

Prije Jocelyn Shawn je bio u vezi s pjevačicom Camilom Cabello, s kojom je prohodao kad su snimili svoj hit "Senorita", a prekinuli su u studenom 2021. Camila je nedavno prekinula s novim dečkom, Austinom Kevitchem nakon osam mjeseci veze.

Linker
19. travanj 2024 07:26