MARE MILIN
NOVA GLORIA

11 hrvatskih zvijezda o godini iz snova: 2023. njima je bila za pamćenje

Predstavljamo zvijezde naše novogodišnje naslovnice - iako je 2023. bila turbulentna i izazovna, našim glazbenicima, redateljima, glumcima i TV licima ostat će u najboljem sjećanju i poslovno i privatno.

Predstavljamo zvijezde naše novogodišnje naslovnice - iako je 2023. bila turbulentna i izazovna, našim glazbenicima, redateljima, glumcima i TV licima ostat će u najboljem sjećanju i poslovno i privatno.

O svakoj naslovnici Glorije pažljivo se promišlja, ali novogodišnje izdanje poseban je izazov. Koliko zahtjevan, toliko i lijep. Tada, naime, rekapituliramo godinu na izmaku i u moru loših vijesti biramo domaće zvijezde koje su je obilježile na pozitivan način. Svojim trudom, radom i rezultatom, jer jedno bez drugog ni ne funkcionira. I u 2023. smo se trudili okupiti zvijezde iz raznih područja - glume, estrade, televizije i sporta - ali sastaviti popis imena nije nam bio jedini zadatak.

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotografkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

Tih "jedanaest veličanstvenih" trebalo je isti dan dovesti u Studio Katran, a pritom su u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana svi u stisci s vremenom. Na set su - kao prave profesionalke - prve stigle TV voditeljica Iva Šulentić te pjevačica i članica žirija u showu "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić. Navikle su na rano ustajanje, jer imaju malu djecu, a tijekom šminkanja i friziranja majčinstvo im je bilo glavna tema.

Redatelj Dalibor Matanić itekako ih razumije, jer s glumicom Helenom Minić Matanić ima troje djece, a upravo je zbog nekih neplaniranih obiteljskih zavrzlama u studio kasnio tri sata. No, na nekoga tko je toliko spontan, duhovit i šarmantan teško se naljutiti. Glumačke nade Toma Medvešek i Lovro Juraga zbog našeg su snimanja kasnili na probe u kazalištu. Toma obožava igrati nogomet pa mu je imponiralo što je na setu bio i hrvatski reprezentativac Bruno Petković. Dinamov napadač pritom je pokazao sportsku disciplinu i strpljivost - iako se nakon snimanja morao požuriti na dodjelu nagrade za najboljeg igrača HNL-a te obaviti posljednje pripreme za vjenčanje s Ivom Šarić.

Splitska pjevačica Danijela Martinović na snimanje je stigla ravno iz Ljubljane, jer je ondje gostovala u jednoj TV emisiji, ali je unatoč dvosatnoj vožnji bila na visini zadatka. I spremno pozirala s TV novinarom Andrijom Jarkom te pjevačicom, voditeljicom i aktivisticom Idom Prester. Njih dvoje su cijelo vrijeme od ekipe na setu primali čestitke za svoj rad - Ida za aktivizam, a Andrija za intrigantan dokumentarni serijal.

Prašinu je podigao i film "Samo kad se smijem", na temu obiteljskog nasilja, u kojem glavnu ulogu uz Tihanu Lazović Trifunović ima Slavko Sobin. Imao je i brojne druge projekte pa je logično što je na Glorijinoj novogodišnjoj naslovnici. To mu je prvi put, baš kao i glazbenici te članici žirija u showu "Superstar" Niki Turković. Bila je počašćena našom ponudom i potrudila se doći - iako, poput mnogih svojih kolega, tijekom prosinca često nastupa. Glorijine zvijezde u 2023. pokazale su se kao savršeni modeli, pogotovo nakon što su im naši stilisti, šminkeri i frizeri dali glamurozni pečat, a fotografkinja Mare Milin naglasila njihovu individualnost. Svi su zračili optimizmom i pozitivom, a sebi i drugima u novoj godini poželjeli zdravlje, uspjeh i mir.

Ne propustite novi broj Glorije u prodaji od 28. prosinca.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
26. travanj 2024 00:41