Željko Hajdinjak / CROPIX / CROPIX
kad te krene...

2020. mu je dobro počela: Ovo bi mogla biti jedna od boljih godina za Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski se s ulaskom u novu godinu može pohvaliti nominacijama za najuglednije regionalne glazbene nagrade, njih čak pet!

Tony Cetinski više je nego zadovoljan što se njegovo ime našlo na čak pet prestižnih nominacija za nagrade i to mu je velika potvrda tridesetgodišnje glazbene vrijednosti i kontinuiranog rada. "Veliko hvala svima koji ste mi, po ne znam koju godinu zaredom, dali čast da budem nominiran. U ovom poslu se i nakon trideset godina iskustva uvijek iznova veselim, kada kolege i publika iskažu svojim glasovima jasno mišljenje, kao i potvrdu svega što sam radio, radim i što ću raditi. Bez publike i suradnika ne bi bilo ni Tonyja. Hvala vam još jednom. Vidimo se na mojem najvećem slavlju. Veseli me što ću svojih trideset godina stvaranja i svoj rođendan proslaviti na najbolji mogući način, koncertom u Areni Zagreb 30. svibnja", poručio je Tony.

Nakon što je prošle godine proglašen za najboljeg muškog izvođača, Tony je i ove nominiran za jednu od najprestižnijih regionalnih glazbenih nagrada Music Awards Ceremony. Nominaciju u kategoriji najboljeg koncerta, donijela mu je megapopularna turneja #samoljubav, koja je prešla regionalne granice i postala svjetska. Ova dodjela održati će se u ponedjeljak u Beogradu. Nominiran je i za medijsku nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji pjevača godine.

Tony Cetinski drastično smršavio: 'Ništa bez Dubravke koja razumije moje mušice'

Sutkinja u Pazinu izrekla presudu: Tony Cetinski nije kriv za nesreću

Za istu titulu, glazbenika godine, nominiran je i za Večernjakovu ružu. Hrvatska diskografska udruga i RTL Televizija, nominirali su ga za muškog izvođača godine za nagradu Top.HR Music Awards. Riječ je o najemitirajnijim izvođačima u 2019. godini, a Tony se našao u izabranom društvu pet najboljih.

Kraj mjeseca, donosi izbor za još jednu posebnu nagradu. 29. siječnja u zagrebačkoj City Plazi saznat ćemo koja je pjesma godine, u izboru Narodnog radija. Tony je u Danu najbolje domaće glazbe, nominiran je prošlogodišnjim hitom "čekam te", koja dolazi sa njegovog aktualnog albuma 'Kao u snu'.

Zagreb, 141118. 
Generalna proba novogodisnjeg izdanaj HTV-ovog glazbenog showa A-strana.
Na fotografiji: Tony Cetinski.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media
Tony Cetinski

Novi udarac za Tonyja Cetinskog: Uložena je žalba na presudu za rovinjsku nesreću

Linker
12. travanj 2024 01:03