SVJETSKI, A NAŠE: Pogledajte Anu Uršulu Najev u novoj kampanji za parfem Vrtirepka!

‘Svugdi ti se manta, a ovdi bistri’ - riječi su to Vrtirepke iz kultne serije ‘Prosjaci i sinovi’. Djevojke koja je beskrajno voljela svoj rodni kraj i cijelog života žudjela za njim negdje u tuđini. A onda kada se vratila, ponovno se u njoj probudila ljepota života i osjećaj svega onoga što joj je nedostajalo. Miris vriska, misečina, i sva ljepota koju u sebi nosi imotski kraj. Upravo ta Vrtirepka, insprirala je autoricu već poznatih parfema ‘Nusha&Mattan’ da u svoju parfemsku kolekciju obogati još jednim posebnim mirisom, a upravo taj parfem nosi naziv ‘Vrtirepka’.

Ideja se razvila nakon što su parfemi Nusha i Mattan već postali popularni u Hrvatskoj, ali i širom granica Lijepe Naše, pa se autorica brenda Višnja Žužul odlučila za još jedan mirisni pothvat.

- Dugo sam vremena razmišljala kako moram napraviti parfem Vrtirepka. Htjela sam da ona bude izuzetno posebna, drugačija i da predivno miriše. Brinula sam o svakoj mirisnoj noti, izgledu bočice i kutijice jer sam željela da izgleda suvremeno i moderno. A unutra je i posebna poruka kada otvorite kutijicu - ‘svugdi ti se manta, a ovdi bistri’ jer ne želim da se zaboravi taj dio našeg tradicionalnog kojeg nosimo u sebi bez obzira gdje god se nalazi jer kući je najljepše., reka je autorica parfema Višnja Žužul.

Parfem Vrtirepka pripada u cvjetno-puderaste parfeme. Po mirisu je senzualan, ženstven i zavodljiv. U gornjim notama osjete se mirisi kruške i crne ribizle dok su srednje note iris, jasmin, cvijet naranče. Bazne note parfema su vanilija, slatke praline, pačuli, mahune tonke.

image

parfem Vrtirepka

Ivan Gudić Vrtirepka

Zaštitno lice nove parfemske kampanje za Vrtirepku je mlada i talentirana glumica Ana Uršula Najev, koju trenutno možete gledati u popularnoj seriji ‘Kumovi’. Uršula je s velikim zadovoljstvom prihvatila biti zaštitno lice parfema jer kaže kako joj se sviđa spoj modernog i tradicionalnog te što se radi o kvalitetnom hrvatskom proizvodu.

image

Ana Uršula Najev u novoj kampanji za parfem Vrtirepka

Ivan Gudić Vrtirepka

- I sama sam ljubiteljica parfema, a ova priča izuzetno mi se svidjela i s radošću sam ju prihvatila. Vrtirepka je predivan miris, rekla bih mladenački i zavodljiv. Sviđa mi se spoj modernosti i tradicije priče o Vrtirepki koja simbolizira mladost, žudnju i ljubav prema rodnom kraju. Zadovoljstvo mi je bilo snimati kampanju na mjestu gdje je snimana naša kultna serija prema čijim motivima se i rodila cijela ideja i drago mi je što sam dio iste, kazala je glumica.

image

Ana Uršula Najev u novoj kampanji za parfem Vrtirepka

Ivan Gudić Vrtirepka
image

Ana Uršula Najev u novoj kampanji za parfem Vrtirepka

Ivan Gudić Vrtirepka

Kampanja za parfem Vrtirepka snimana je u Medovom Docu, gdje se snimala i sama serija ‘Prosjaci i sinovi’. U predivnom i romantičnom ambijentu kuće koja je nekada bila kuća Don Pavla, a danas je uređeni prostor koji se izuzetno uklopio u cijelu kampanju.

image

Ana Uršula Najev u novoj kampanji za parfem Vrtirepka

Ivan Gudić Vrtirepka

Osim toga, kadrovi su snimani ispred Vrtirepkinog bunara kako bi se dodatno začinila ova moderno-tradicionalna parfemska priča.

Fotografije potpisuje mladi fotograf Ivan Gudić, dok je za video zadužen Marijan Ilić.

Za stajling se pak pobrinuo splitski dizajner Arileo.

Parfem Vrtirepka dostupan je na web shopu brenda nushamattan.hr kao i na Instagram i Facebook profilu.

O PARFEMIMA MATTAN I NUSHA

Parfemi Nusha i Mattan nastali su iz ljubavi prema rodnom kraju i prema Imotskoj krajini. Insprirana mirisima našeg kraja, autorica parfema Višnja Žužul, inače profesorica biologije i kemije svoje djetinjstvo provela je upijajući mirise imotskog bilja koje joj je ostalo u neobrisivom sjećanju. Željela je svom gradu podariti nešto posebno i ono što će biti prepoznato i široj javnosti. I tako je u svojoj 50-godini odlučila kreirati parfeme “Nushu i Mattana”. Parfemi imaju 50 mililitara, a njima dominiraju mirisi bilja iz Imotske krajine. Parfem Mattan čini 14 sastojaka, a dominiraju list vinove loze, jasen, smilje, vrba. “Nushu” čini 13 sastojaka, a mirisne note koje dominiraju u parfemu su đurđica, majska ruža, jasmin, mahovina. To su parfemi koji pričaju jednu posebnu priču o Imotskom i kultnom paru, no ovaj put na suvremen način. A sada je na red došao i parfrem Vrtirepka koji je senzualan, ženstven i zavodljiv, spoj modernog i tradicionalnog.

Linker
15. travanj 2024 21:11