Sve što vašem licu treba za noćnu beauty rutinu nalazi se u ovom proizvodu!

Moćni saveznik za noćnu njege lica osigurat će mladolikost, zdravlje i blistavost kože

Izložena različitim vremenskim uvjetima, pogotovo tijekom ljetnih vrućina naša koža gubi velike količine vode. Svakodnevna izloženost raznim vanjskim faktorima poput stresa, zagađenja ili UV zračenja, dodatno će ubrzati proces isušivanja i dehidracije kože lica kao i gubitak potrebnog hijalurona. Nekoliko je načina za održavanje dobre vlažnosti kože, prije svega unosom dovoljne količine tekućine uz potrebnu njegu i neophodne sastojke koji će koži osigurati staničnu obnovu i hidrataciju tijekom spavanja. Upravo je zato noćna njega i beauty rutina ključna kako bi se svakog jutra probudili blistave i svježe kože, unatoč oštećenjima koja nastaju u toku dana.

image
MEDICAL INTERTRADE

Cetaphil Moisturizing Night Cream, bogata je noćna krema upravo s hijaluronskom kiselinom, koja je zaslužna za vlažnost, gipkost i čvrstoću kože. Hijaluron na sebe veže vlagu, čime ju održava "punom", hidriranom i mladolikom, no starenjem, koncentracija hijalurona opada, a naše ga tijelo proizvodi sve manje. Posljedica je suhoća kože, pojave bora i linija te gubitak elastičnosti, stoga je iznimno bitno nadoknaditi ga nanošenjem odgovarajućih preparata. Ključan za opće zdravlje kože, ovaj sastojak nije namijenjen samo zreloj koži, već i mlađoj, osjetljivoj te onoj suhoj koja žudi za više vlage. Cetaphil Moisturizing Night Cream bogata je i hranjiva, no brzoupijajuća noćna krema koja osim što sadrži prijeko potrebnu hijaluronsku kiselinu, obiluje ekstraktom masline i vitaminima E, A i C – kombinacijom koja štiti kožu od isušivanja tijekom noći te osigurava vlažnost kože 24 sata. Krema pruža trenutnu, neprekidnu i intenzivnu hidraciju te obnavlja zaštitnu barijeru kože čime ona postaje mekana i glatka. Uz navedene, esencijalne sastojke, Cetaphil proizvodi formulirani su kako bi učinkovito njegovali sve tipove osjetljive kože te se lako mogu uklopiti u svaku beauty rutinu, a dodatno, štite kožu od čak pet znakova osjetljivosti: oslabljene kožne barijere, nadraženosti, grubosti, zategnutosti i suhoće.

image
MEDICAL INTERTRADE

Noćnom njegom osiguravamo proces regeneracije i hidratacije kože, zahvaljujući kojoj ona ostaje elastična i meka, ublažavaju se negativne posljedice starenja što je posebno bitno za osjetljivu kožu lica koja je najizloženija i zahtjeva poseban tretman. Sve što je potrebno za potpuno njegovanu i hidriranu kožu naći ćete u Cetaphil proizvodima koji su stvoreni kako bi pružili iznimnu njegu. Više od 70 godina iskustva u dermatologiji pridonijelo je stvaranju Cetaphil formulacije za čišćenje i hidraciju kože s učinkovitom, ali blagom formulom prikladnom za sve tipove osjetljive kože. I vaša koža može biti blistava i besprijekorno njegovana uz Cetaphil proizvode koji su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Linker
20. travanj 2024 14:36