iStock
Nagradni natječaj

Sudjelujte u velikom istraživanju portala Gloria.hr i osvojite vrhunski NIVEA tretman za svoju kosu!

Suha i lagano oštećena kosa dobit će sve što joj je potrebno s novom linijom NIVEA Hairmilk.

Kremasta formula lagano obavija svaki pramen kose. NIVEA Hairmilk linija obnavlja kosu ne čineći je teškom - revolucija u segmentu obnavljanja oštećenja! Formula blago čisti i jača kosu iznutra te joj pruža snagu. Mliječni proteini osnova su ove formule: riječ je o prirodnim sastojcima koji jačaju kosu iznutra i oživljavaju je kako bi bila podatna na dodir. Osim toga, formula sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Ulje makadamije poznato je po tome što prodire duboko u kosu i time povećava njezinu elastičnost, a Eucerit® obavija površinu kose i tako je štiti od vanjskih utjecaja.

Uključite se u nagradni natječaj jer vam dajemo priliku sudjelovanja u kratkom istraživanju na temelju kojeg želimo saznati kako Hrvatice njeguju i oblikuju svoju kosu! Imate i priliku testirati novi NIVEA Hairmilk šampon i regenerator! Najkreativnije recenzije nagrađujemo NIVEA Hairmilk poklon paketima proizvoda (NIVEA Hairmilk šampon i NIVEA Hairmilk regenerator)!

Promo

Prijavite se!

Tijek nagradnog natječaja

18.10.-24.10. do 11 sati – prikupljanje prijava putem prijavnog obrasca.

24.10. – Selekcija 2.000 kandidata i objava imena kandidata na portalu Gloria.hr.

31.10.-04.11. - Period kada testirate zaprimljene proizvode.

04.11-07.11. - Šaljete nam sve svoje dojmove o testiranim proizvodima.

08.11. - Stručni žiri odabire 50 najkreativnijih recenzija, a autorice nagrađujemo s NIVEA Hairmilk poklon paketima!

Uključite se i osvojite tretman!

Prijaviti se možete do 24. listopada u 11 sati, a imena kandidata potražite tijekom dana na portalu gloria.hr. Imena 50 dobitnika, nakon zaprimljenih recenzija, saznajte 8. studenog. Svi kandidati i konačni dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese.

Saznajte više u Pravilima nagradnog natječaja!

Linker
24. travanj 2024 06:49