Stigla je nova generacija Braun električnih brijaćih aparata i trimmera za muškarce

Savršeno oblikovana brada ili samo nonšalantno podrezana od sada može biti dio svakodnevnice svih muškaraca. Ponudom novih serija proizvoda na tržištu, Braun je proširio svoju ponudu te tako muškarcima omogućio izbor između različitih mogućnosti i načina uređenja dlačica. Novi uređaji u Braun ponudi nude brza i jednostavna rješenja za sve potrebe, bilo da se radi o shaving ili shave-trim uređaju. Nova generacija Braun uređaja omogućuje precizno i ugodno uređivanje dlačica, lagano i uredno brijanje te brzo i ujednačeno podrezivanje dlačica. Bez obzira na to radi li se o brijanju svakog dana, svakog trećeg dana ili svakih tjedan dana, nove serije Braun uređaja svaki će put odraditi vrhunski posao.

image
Braun promo

Stručnjaci iz Brauna uspjeli su najbolji uređaj za brijanje napraviti u još boljoj verziji. Novi Series 9 Pro uređaj učinkovit je i nježan, bez obzira brijete li jednodnevnu, trodnevnu ili pak sedmodnevnu bradu. Ovaj električni brijaći aparat postao je još bolji zahvaljujući novoj brijaćoj glavi ProHead, a njegov jedinstveni trimer ProLift podiže i podrezuje duge i polegnute dlačice. S uređajem dolazi punjač-etui PowerCase, prvi takve vrste na svijetu, koji osigurava do 6 tjedana bežičnog brijanja bez dodatnog punjenja. Važno je istaknuti i jedinicu 5-in-1 SmartCare Center koja održava aparat higijenski čistim i funkcionalnim kako bi svakog dana bio kao nov. Inovativni trimer ProLift i Braunova jedinstvena sonična tehnologija pomažu da brijanje bude brže, a samim time i nježnije. Zanimljivo je istaknuti da je ovaj električni brijaći aparat za muškarce 100% vodootporan do pet metara te da se može koristiti za mokro i za suho brijanje.

Novi Braun Series 8 uređaj donosi novo iskustvo brijanja. Radi se o električnom brijaćem aparatu za muškarce koji se ističe inovativnom soničnom tehnologijom s 10.000 mikrovibracija koje pomažu uhvatiti više dlačica dok brijaći aparat nježno klizi po koži. Uređaj je vodootporan te dizajniran tako da traje i do 7 godina. Moćna litij-ionska baterija pruža do 60 minuta brijanja, a nudi i mogućnost 5-minutnog brzog punjenja za brzinsko brijanje.

image
Braun promo

Braun Series XT5 je trimer i brijaći aparat za dlačice na licu i tijelu: jedan uređaj –podrezuje, brije, oblikuje. Njegova inovativna 4D oštrica lako i ugodno brije, podrezuje i oblikuje dlačice, ostajući pritom nježna prema koži. 4D oštrica ovog brijaćeg aparata i trimera izrađena je od nehrđajućeg čelika, tako da dulje traje i ostane oštra do 6 mjeseci.* Uređaj je 100% vodootporan, može se koristiti pod vodom i na suhom, dok usko kućište s protukliznim hvatištem čini rukovanje nevjerojatno laganim. Braun Series XT5 omogućuje brijanje, podrezivanje i oblikovanje rubova te lako, brzo i ugodno reže dlačice pri svakom potezu.

Ovaj trimer za muškarce dolazi u obliku dva modela, XT 5200 i XT 5100. Razlika između navedena dva modela je u broju Skin Guard češljića za tijelo, kao i u putnoj torbici. Model XT 5200 sadrži dva češljića za tijelo od 0 mm i 3 mm, te putnu torbicu dok model XT5100 sadrži samo jedan češljić za tijelo od 0 mm.

Dlačice sada možete još jednostavnije i uspješnije uređivati na više načina, samo morate odabrati onaj uređaj koji vam najbolje odgovara. Brzi, praktični i precizni – koji god Braun uređaj odabrali nećete pogriješiti.

Novi Braun Series 8 uređaj te novi Series 9 Pro uređaj možete potražiti na jednom od navedenih prodajnih mjesta: Elipso, Svijet Medija, Sancta Domenica, Emmezeta, E-kupi i Bazzar, dok je uređaj Series XT5 dostupan na prodajnim mjestima: Elipso, Sancta Domenica, Svijet Medija i na e-comm ( E-kupi, Bazzar, Links).

*na temelju dva brijanja tjedno, stvarni rezultati mogu biti drukčiji

Linker
24. travanj 2024 21:40